Puff Daddy: Άγρια πάρτι με σνιφάρισμα κοκαΐνης από γυμνά σώματα

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2024

Βίντεο-ντοκουμέντα από τα διαβόητα White Parties του διάσημου ράπερ Sean «Diddy» Combs, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή με βαρύτατες κατηγορίες εγκληματική οργάνωσης, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο 54χρονος Diddy απευθύνεται στους καλεσμένους του, που βρίσκονται στην έπαυλή του στα στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, δίνοντας το έναυσμα για τα άγρια πάρτι με ναρκωτικά.

«Αυτή είναι μια γιορτή ζωής. Αυτό είναι το πραγματικό White Party. Τα παιδιά έχουν μια ώρα ακόμα - αυτό το πράγμα μετατρέπεται σε κάτι στο οποίο όταν μεγαλώσεις θα θελήσεις να κάνεις… οπότε ας αρχίσουμε να κάνουμε το πάρτι μας, αφήστε τα παιδιά μακριά. Είναι όλα καλά. Εντάξει DJ, ας ξεκινήσουμε», ακούγεται να λέει ο Diddy.

Μάλιστα, σε ένα από τα τελευταία του πάρτι, κυριαρχούσαν ναρκωτικά, όπως έκσταση και κοκαΐνη, τα οποία «σνιφάρονταν» πάνω από κάθε είδους επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένων και των γυμνών σωμάτων των καλεσμένων.

Αυτό που κάνει, ωστόσο, μεγαλύτερη εντύπωση είναι οι διάσημοι καλεσμένοι του 54χρονου Diddy, όπως ο Λεονάντρο ντι Κάπριο και η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία έβγαινε με τον Diddy μεταξύ 1999 και 2001, κανένας εκ των οποίων δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με τη σύλληψη του πρώην φίλου τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.