Πτελεός: Σε ποιον ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε αποσύνθεση με δεμένα χέρια

Metrosport Team17 Αυγούστου 2024

Τη σορό ενός άνδρα, που βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, εντόπισαν οι αρχές στον Πτελεό Μαγνησίας, με τα σενάρια που θέλουν τον 49χρονο Γ.Κ. νεκρό να επιβεβαιώνονται.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η σορός εντοπίστηκε σε δυσπρόσιτο σημείο του χωριού, με το πτώμα να είναι δεμένο χειροπόδαρα με μια ζώνη παντελονιού, κάτι που συνηγορεί ότι επρόκειτο για δολοφονία.

Μάλιστα, η σορός φέρεται να ανήκει στον Γ.Κ., που εξαφανίστηκε από την περιοχή στις 23 του περασμένου Απριλίου, οδηγώντας τον δικηγόρο της οικογένειας του 49χρονου να ζητήσει τη  διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, νεκροψίας και νεκροτομής, για να ταυτοποιηθεί η σορός.

Κατά πληροφορίες, ο 49χρονος είχε κληρονομήσει κάποια χρήματα, με μεγάλο μέρος των προσωπικών του αντικειμένων να εντοπίζονται σε ελαιοτριβείο της περιοχής στις 23 Απριλίου ενώ το σπίτι του ήταν ανοικτό, το φως αναμμένο και το ραδιόφωνο έπαιζε.

Όπως είχε υποστηριχθεί τότε, ο αγνοούμενος άνδρα είχε πάρει ταξί το οποίο τον μετέφερε στην πλατεία του Πτελεού, από όπου θα έπαιρνε ΚΤΕΛ για τον Βόλο. 

Τον 49χρονο άνδρα φαίνεται πως είδε ο υπάλληλος του ΚΕΠ Πτελεού να περιφέρεται έξω από το σπίτι των θείων του και τον πήρε με το αυτοκίνητο, αλλά τον επέστρεψε στο ίδιο σημείο, από όπου και χάθηκαν τα ίχνη του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.