Πτελεός: Ανατρέπει τα δεδομένα η ιατροδικάστική εξέταση του 49χρονου

Metrosport Team20 Αυγούστου 2024

Ανατροπή στα αρχικά σενάρια που έδειχναν εγκληματική ενέργεια φαίνεται πως επιφέρει η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο 49χρονος άνδρας που βρέθηκε νεκρός στον Πτελεό Μαγνησίας.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε ισχυρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, δεδομένου ότι δεν βρέθηκαν προθανάτιες ή μεταθανάτιες κακώσεις στο σώμα του 49χρονου.

Μάλιστα, από την εξέταση δεν φάνηκε να φέρει κάποιο τραύμα από μαχαίρι ή κάποιο άλλο όργανο, ενώ ελήφθησαν δείγματα και για τοξικολογικές εξετάσεις ώστε να λυθεί το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση και τον θάνατό του.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι κατά πληροφορίες, τα χρήματα που κληρονόμησε ο 49χρονος μετά τον θάνατο των γονιών του, έχουν εξαφανιστεί από τον τραπεζικό του λογαριασμό ενώ δεν βρέθηκαν ούτε στο πορτοφόλι του.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Σήμερα (17/8) το μεσημέρι εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής πτώμα σε λιμνάζοντα ύδατα ρέματος, στις παρυφές του χωριού Πτελεός του Δήμου Αλμυρού Μαγνησίας. Εκτιμάται ότι πρόκειται για 49χρονο αγνοούμενο από τη Λεύκη Πτελεού Μαγνησίας, ο οποίος αγνοείται από 29 Απριλίου 2024 (δήλωση εξαφάνισης) και ενώ τον είχαν δει τελευταία φορά την 23η Απριλίου 2024. 

Στο σημείο μετέβη η εποχούμενη περιπολία του Α.Τ. Αλμυρού Ενημερώθηκε και μεταβαίνει η Ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που θα επιχειρήσει την ανάσυρση του πτώματος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.