Ψυχρός εκτελεστής με επτά γκολ σε 14 ματς

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2023

Απίστευτες οι επιδόσεις του Αντρίγια Ζίβκοβιτς από την έναρξη της φετινής σεζόν έως και σήμερα. Ο Σέρβος, έχει εξελιχθεί σε ψυχρό εκτελεστή για τον Δικέφαλο. Οι αριθμοί αποδεικνύουν του λόγου το αληθές για τον Σέρβο διεθνή.

Σε σύνολο 14 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις από την έναρξη της σεζόν, ο Αντρίγια πέτυχε 7 γκολ. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι βάζει (βάσει της στατιστικής) δύο γκολ ανά παιχνίδι. Παίζουν ρόλο όμως και τα λεπτά συμμετοχής του Σέρβου. Από τα 1.260 λεπτά στα οποία αντιστοιχούν τα 14 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Αντρίγια έπαιξε στα 1.095. Και σε αυτό τον χρόνο πέτυχε 14 γκολ. Πολύ μεγάλη επίδοση.

Σκεφθείτε πως την περσινή σεζόν σε 41 ματς πέτυχε 7 γκολ. Την προπερσινή σεζόν, σε 52 ματς σημείωσε 7 γκολ. Και την πρώτη του σεζόν (2020-21) σε 48 ματς είχε βάλει 14 γκολ. Γίνεται αντιληπτό πως η φετινή, η τέταρτη σεζόν του με τον ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη σε επιδόσεις. Και εφόσον συνεχίσει έτσι, μπορεί να πετύχει και άλλα γκολ και να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε τίτλους. Αυτό είναι το ζητούμενο. Και αυτό είπε δημόσια σε δηλώσεις του στη Metrosport.

Ο Αντρίγια είναι εδώ. “Καυτός” και αποφασισμένος από κάθε άποψη. Σκοράρει κατά βούληση. Τρελαίνει κόσμο με τις επιδόσεις του. Σημειώστε πως ήδη από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ πέτυχε 11 γκολ σε ντέρμπι, εναντίον του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Άρη.

Προχθές παρά την πικρία από το αρνητικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο, συναντήθηκε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σερβίας. Ο οποίος του έδωσε συγχαρητήρια για τις επιδόσεις του. Μαζί με τον Ζίβκοβιτς ήταν και οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, οι Τζούρισιτς και Μλαντένοβιτς.

Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας, Ντράγκαν Στόικοβιτς, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των τριών Σέρβων και επέστρεψε στο Βελιγράδι με θετικές εντυπώσεις.

Τα 11 γκολ στα ντέρμπι

Ο Σέρβος ακραίος μεσοεπιθετικός έφτασε τα 35 γκολ σε 155 εμφανίσεις με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» και το πιο εντυπωσιακό είναι πως έχει σκοράρει 11 φορές σε ντέρμπι! Ο Ζίβκοβιτς έχει πετύχει από τρία γκολ σε βάρος Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Άρη, ενώ έχει πετύχει και δύο γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό. Περισσότερα γκολ στην καριέρα του έχει πετύχει μόνο κόντρα σε Βόλο και Αστέρα Τρίπολης, από τέσσερα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.