Ψυχικό: To στοιχείο- «φωτιά» που καίει τον 44χρονο

Metrosport Team07 Ιουλίου 2024

«Φύλλο και φτερό» έκαναν το του 44χρονου που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον 54χρονο τοπογράφο στην περιοχή του Νέου Ψυχικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εντόπισαν σε κρύπτη και κατάσχεσαν από το σπίτι του 44χρονου δύο κινητά τηλέφωνα, μία συσκευή GPS και κάρτες SIM.

Μάλιστα, εκτός από αυτά, φαίνεται πως βρέθηκαν πάνω ευρήματα ρουχισμός, παπούτσια, μία ζώνη και άλλα αντικείμενα που εξετάζονται από ειδικούς στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως προκύπτει, μάλιστα, στην επιχειρησιακή ζώνη μέσης για τη μεταφορά όπλου του 44χρονου βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας, γεγονός το οποίο ενισχύει τις κατηγορίες εις βάρος του για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου.

Όπως εκτιμάται, ο φερόμενος ως δράστης διέθετε – νοίκιαζε και άλλο χώρο που μπορεί να κρύβει οπλισμό ή οτιδήποτε άλλο και προσπαθούν να τον εντοπίσουν.

Στο μεταξύ, ο εκτελεστής πήρε απολογία για να απολογηθεί στις 11 Ιουλίου, με την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για τον ποκάλυψη του ηθικού αυτουργού της δολοφονίας στο Ψυχικό εστιάζοντας στη Μύκονο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.