Ψυχικό: Συνελήφθη ο 44χρονος για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου

Metrosport Team06 Ιουλίου 2024

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (6/7) εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του 44χρονου άνδρα που προσήχθη για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο συλληφθείς είχε προσαχθεί το βράδυ της Παρασκευής (5/7) μαζί με άλλα δύο άτομα για τη συγκεκριμένη υπόθεση καθώς θεωρείτο από την αστυνομία ύποπτος για τη συμμετοχή του στη δολοφονία.

Το άτομο που που συνελήφθη ως ο κύριος ύποπτος για την εκτέλεση του τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό, είναι παλιός γνώριμος των Αρχών με εμπλοκή σε αρκετές υποθέσεις, ανάμεσα στις οποίες και η υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου πριν από αρκετά χρόνια.

Το στοιχείο που τον «πρόδωσε»

 Οι Αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του χθες από περιοχή της Αθήνας καθώς είχαν πληροφορίες ότι ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό.

 Ενα στοιχείο -βασικό για τις Αρχές- που φέρεται να οδήγησε στην προσαγωγή του εν λόγω ατόμου, είναι ένα βίντεο από σημείο σε ακτίνα περίπου ενός χλμ. από το σημείο της δολοφονίας, στο οποίο διακρίνεται να επιβιβάζεται στη μηχανή του που χρησιμοποιούσε καθημερινά, με ρούχα που προσιδιάζουν σε αυτά που φορούσε ο δράστης του δολοφονίας του Παναγιώτη Στάθη.

Οι Αρχές φαίνεται επίσης ότι έχουν στη διάθεσή τους ένα ακόμη στοιχείο για τον δράστη -και αυτό είναι ο σωματότυπός του, ο οποίος αποτυπώθηκε σε ένα βίντεο από το σημείο της δολοφονίας, όπου φαίνεται ο δράστης να κατεβαίνει από τη μηχανή του, προκειμένου να σηκώσει διαφημιστική ταμπέλα που έριξε κατά λάθος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, η κίνηση αυτή έδωσε σημαντικά στοιχεία για τον δράστη, καθώς «πρόδωσε» τον σωματότυπό του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.