Ψυχικό: Σήμερα η απολογία του 44χρονου «Γιώργου»

Metrosport Team11 Ιουλίου 2024

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα (11/7) ο 44χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος φερόμενος ως δράστης εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν έχει εμπλακεί στην υπόθεση εκτέλεσης του τοπογράφου έξω από τα γραφεία της εταιρείας του. Πηγές της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι το θύμα απέκτησε σε νησί των Κυκλάδων οίκημα το οποίο επιθυμούσε ισχυρό πρόσωπο, οδηγώντας, κατ' αυτόν τον τρόπο, στη δολοφονία του, την οποία παρήγγειλε έτερο πρόσωπο.

Μάλιστα, το παραπάνω ισχυρισμό ενδέχεται να επιβεβαιώσουν τα κινητά τηλέφωνα θύματος και φερόμενου ως δράστη, που εδώ και ημέρες βρίσκονται στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.



Ωστόσο, ο όγκος δεδομένων του κινητού του θύματος είναι τεράστιος, γι' αυτό και απαιτείται  κάποιο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση της έρευνας.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο θανάτου του 54χρονου τοπογράφου, που εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από τα γραφεία της εταιρείας του, στοίχισε μέχρι και 100.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.