Ψυχικό: Πού εστιάζουν οι έρευνες για τον ηθικό αυτουργό

Metrosport Team08 Ιουλίου 2024

Τον ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης στο Ψυχικό με θύμα τον 54χρονο τοπογράφο αναζητά η ΕΛΑΣ, βάζοντας στο κάδρο τρία πρόσωπα.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, ο ηθικός αυτουργός και ο φυσικός αυτουργός είναι δύο διαφορετικά πρόσωπα, με την έρευνα να επικεντρώνεται στη χρήση βιντεοληπτικού υλικού, που συγκεντρώθηκε από τον τόπο της δολοφονίας.

Μάλιστα, εκτός από το βιντεοληπτικό υλικό, υπάρχουν μαρτυρικές καταθέσεις και εργαστηριακά δεδομένα, που βρέθηκαν στην οικία του 44χρονου φερόμενου εκτελεστή, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί στις 11 Ιουλίου.

«Υπάρχουν κάποια θετικά αποτελέσματα, κάποια εργαστηριακά δεδομένα σε κάποια από τα αντικείμενα. Βέβαια είναι και άλλα τα οποία πρέπει να ερευνηθούν, δεν έχουμε ακόμη αποτελέσματα για αυτά. Αυτά θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την κατηγορία. Όμως από εδώ και πέρα πρέπει να γίνει και ψηφιακή εξέταση κάποιων πειστηρίων και του θύματος αλλά και του φερόμενου ως δράστη, για να δούμε αν θα μπορέσουν να μας δώσουν στοιχεία για τον ηθικό αυτουργό», σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ.

Κατά πληροφορίες, οι έρευνες των αρχών δεν αφορούν μόνο τη Μύκονο, αλλά και άλλες τοποθεσίες όπου κινείται ο ηθικός αυτουργός, που δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.