Ψυχικό: Ισοβίτης που μπαινόβγαινε κρυφά στις φυλακές ο 44χρονος δράστης (vids)

Metrosport Team07 Ιουλίου 2024

Ισοβίτης για ανθρωποκτονία και συμμετοχή στην απαγωγή του επιχειρηματία Περικλή Παναγόπουλου ήταν ο 44χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος κρατούνταν στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας, από όπου κατάφερνε να διαφεύγει τα βράδια, προκειμένου να διαπράττει ληστείες, και να επιστρέφει ανενόχλητος και χωρίς έλεγχο στο κελί του.

Μάλιστα, τον Νοέμβριο του 2018, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας στο Ψυχικό είχε μιλήσει σε ημερίδα του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών με θέμα τις αγροτικές φυλακές και την «κοινωνική και επαγγελματική επανένταξη των κρατουμένων τους», μαζί με εκπρόσωπο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Πώς συνελήφθη ο 44χρονος

Κατά πληροφορίες, ο συλληφθείς, που αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση, μετέβη με σκούτερ στου Ζωγράφου, για να καταλήξει σε υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας, που ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο, στο Μαρούσι, όπου και διαμένει με τη σύντροφό του.

Αφού άφησε το σκούτερ, έφυγε με τη δική του μοτοσικλκέτα, μια BMW, και επέστρεψε στο δικό του σπίτι, στο Νέο Ψυχικό, όπου  διαμένει μάλιστα  πολύ κοντά στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 54χρονος τοπογράφος.

Αμέσως μετά, και ενώ τον ακολουθούσε με ΙΧ η σύντροφός του, ο 44χρονος έγινε αντιληπτός με ένα νοικιασμένο βαν να προσπαθεί να φορτώσει τη δική του μοτοσικλέτα από το σπίτι του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής αποφάσισαν να επέμβουν, επειδή θεώρησαν ότι θα εξαφάνιζε ενοχοποιητικά στοιχεία.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, εκτιμάται ότι το κίνητρο της δολοφονίας κρύβεται στη Μύκονο, όπου δραστηριοποιήθηκε επί σειρά ετών επαγγελματικά το θύμα, κάτι που φαίνεται πως είχε δυσαρεστήσει κάποιους ανταγωνιστές, οι οποίοι τον θεωρούσαν απειλή για τα οικονομικά τους συμφέροντα.

Μάλιστα, η σύντροφος του 44χρονου, που προσήχθη και εξετάστηκε από τις Αρχές, ταξίδεψε προ μηνών στη Μύκονο με τον 44χρονο, ενώ φέρεται να αναγνώρισε σε φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί ένα από τα άτομα που έδωσαν την εντολή να δολοφονηθεί ο τοπογράφος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.