Ψυχικό-Αποκάλυψη για τον 44χρονο: Το ταξίδι στη Μύκονο και η συνάντηση

Metrosport Team06 Ιουλίου 2024

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις αλλά και οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό.

Το απόγευμα του Σαββάτου (6/7) εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης εις βάρος του 44χρονου, ο οποίος προσήχθη το βράδυ της Παρασκευής (5/7) μαζί με άλλα δύο άτομα από την Αστυνομία και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία.

Την ίδια στιγμή, όπως αποκαλύπτει το Star, ο 44χρονος είχε μεταβεί το περασμένο Πάσχα στη Μύκονο, όπου φέρεται να είχε συνάντηση με πρόσωπο του νησιού.

Σημειώνεται πως η Αστυνομία έχει βάλει στο «μικροσκόπιό» της τις επαφές που είχε ο 54χρονος τοπογράφος στο «νησί των ανέμων» και σε άλλα γειτονικά νησιά των Κυκλάδων, καθώς θεωρεί πως μπορεί να αποτελέσουν «κλειδί» για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Πώς η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του 54χρονου

Αποτέλεσμα της αστυνομικής έρευνας ήταν η προσαγωγή του 44χρονου το βράδυ της Παρασκευής (5/7) την ώρα που, σύμφωνα με την αστυνομία, ετοιμαζόταν να φύγει από την Ελλάδα.

Κομβικό στοιχείο για την προσαγωγή του 44χρονου, που το Σάββατο (6/7) μετατράπηκε σε σύλληψη ήταν ένα βίντεο.

Σε αυτό απεικονίζεται ο ίδιος να αφήνει την προσωπική του μηχανή σε κάποιο σημείο, να παίρνει τη μηχανή της εκτέλεσης, να κινείται προς το σημείο και στη συνέχεια να φεύγει από το Ψυχικό.

Ακολούθως το βίντεο συνεχίζεται με εικόνες από το πώς αυτός ο άνθρωπος άφησε τη μηχανή της εκτέλεσης, στη συνέχεια πήρε τη δική του, έκανε βόλτες στην περιοχή για να τον χάσουν οι αστυνομικοί από τις κάμερες και εν τέλει έφυγε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.