«Ψωνίζει» από Ηρακλή και...Παναθηναϊκό η Λαμία

Metrosport Team09 Ιουλίου 2024

Δεν είναι μόνο το Big-4 που «καίγεται» για ενίσχυση, αφού έντονη μεταγραφική κινητικότητα εντοπίζεται και σε ομάδες που είθισται να βρίσκονται πιο χαμηλά στην βαθμολογία. Η Λαμία για παράδειγμα ετοιμάζεται για διττό μεταγραφικό... μπάμ, αφού ετοιμάζεται για δύο δυνατές προσθήκες.

Αφενός, οι Φθιώτες φαίνεται πως τα έχουν βρει σε όλα με τον Γκουστάβο Φουρτάδο. Πρόκειται για τον αριστερό εξτρέμ, που αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια με την φανέλα του Παναθηναϊκού Β' στην Super League 2 και πλέον εμφανίζεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην μεγάλη κατηγορία.  Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε απόλυτη συμφωνία και αποτελεί θέμα χρόνου η επισημοποίηση της συμφωνίας τους.

Αφετέρου, σοβαρά εξετάζεται και η περίπτωση του Bασίλη Βιτλή. Ο έμπειρος 30χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ιθύνοντες και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις που θα οδηγήσουν σε οριστικό deal.

Η περσινή χρονιά βρήκε και τον Βιτλή στην Super League 2, αγωνιζόμενος με την φανέλα του Ηρακλή, όμως όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα σαλόνια της Super League με την φανέλα της Λαμίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.