Ψωμιάδης: «Ο Δήμος δίνει άδεια εγκατάστασης-λειτουργίας των λούνα παρκ»

Metrosport Team20 Αυγούστου 2024

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρθηκε στο τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής με το θάνατο του 19χρονου.

Όπως υπογράμμισε στο Metropolis 95,5 FM ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, η άδεια δίνεται από το Δήμο για την εγκατάσταση και τη λειτουργία των λούνα παρκ.

Το μπαλάκι των ευθυνών για την τραγωδία στο Πευκοχώρι αλλάζει διαρκώς χέρια σχετικά με την άδεια λειτουργίας των λούνα παρκ. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης παρενέβη στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» διευκρινίζοντας πως οι άδειες δίνονται από τους Δήμους:

«Είναι λυπηρό αυτό που συνέβη. Την άδεια τη δίνει ο Δήμος. Πρόκειται για άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας. Την όλη ευθύνη την έχει όμως ο αρμόδιος του λούνα παρκ και ιδιαίτερα ο μηχανικός. Κάθε εβδομάδα πρέπει να ελέγχεται όχι το κάθισμα, αλλά μέχρι και η τελευταία βίδα. Μιλάμε για ανθρώπινη ζωή… Γίνεται ελλιπής συντήρηση στα μηχανήματα, δεν είναι νέας τεχνολογίας και τα περισσότερα είναι παμπάλαια. Είναι λυπηρό… Ένα παιδί 19 χρονών φεύγει από τη ζωή χωρίς να φταίει πουθενά» σχολίασε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.