Ψεκάστε! Σκουπίστε! Τελειώσατε…. Είστε Πρωταθλητές!

Αρις Νικολάκης18 Μαΐου 2024

Λόγος στηλώνει την ψυχή. Λόγος την κρημνίζει. Ναι, δεν λέμε αλλά… Στην προκειμένη περίπτωση, ήτοι την περίπτωση της «εδώ και τώρα» ενθρόνισης του ΠΑΟΚ λόγος δε χωρεί. Είναι περιττός. Θέλετε το στέμμα προπονητές και παίκτες του; Παίζετε. Νικάτε. Το φοράτε. Τόσο απλά…

Τι να λέμε λοιπόν, τώρα εμείς; Ποιοι θα παίξουν; Πως θα παίξουν; Τι γίνεται με την αντικατάσταση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη; Κλπ, κλπ…Τι θα πουν αυτοί την Κυριακή κόντρα στον Άρη, μετρά. Δίχως να λέμε εμείς πως ο τελικός των τελικών στο άκρως εχθρικό, «Κλ. Βικελίδης» δεν είναι ο δυσκολότατος (υπερθετικός βαθμός επειδή οι συγκριτικοί τελείωσαν…) εφετινός αγώνας του ΠΑΟΚ.

Εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε!

Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χωρούν αναλύσεις και συζητήσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις βάζεις το μαχαίρι στα δόντια. Πέφτεις στη φωτιά. Παίζεις για τη ζωή σου. Κι… Ή ταν επί τας ή νυν υπέρ πάντων ο αγών ή υπέρ βωμών κι εστιών, κατά πως λέγαμε και χθες. Ουδείς άλλος λόγος χωρά.

Κι όπως ορθά, ορθότατα ανέφερε - με σύνεση ως συνήθως – ο εμβληματικός capitão του ΠΑΟΚ - Αντελίνο Βιεϊρίνια: «Θέλουμε το Πρωτάθλημα; Να νικήσουμε τον Άρη. Έτσι θα το πάρουμε»! Εδώ όπου έφθασε ο ΠΑΟΚ δε χωρά άλλος λόγος.

Έφθασε με το σπαθί του. Με τις πλέον, αντίξοες συνθήκες συγκριτικά με τις άλλες ομάδες του Big 4. Με…αντιξοότερη τον Άρη! Για τον ΠΑΟΚ οι αντίπαλοι στον μαραθώνιο του Πρωταθλήματος δεν ήταν τρεις ομάδες. Όπως ήταν για Ολυμπιακό. Παναθηναϊκό κι ΑΕΚ. Ήταν τέσσερεις καθώς ο Άρης ζει κι αναπνέει, για να νικά τον ΠΑΟΚ! Μόνον εφέτος ο Άρης κόστισε στον ΠΑΟΚ οκτώ (αριθμός:8) βαθμούς! Κι αυτός, ο Άρης έλαχε στον ΠΑΟΚ ως τελευταίος αντίπαλος και μάλιστα στην έδρα του, πριν την ενθρόνιση του ΠΑΟΚ.

Η ενθρόνιση θα δικαιώσει τον επικό αγώνα προπονητών και παικτών του. Μετά από αυτήν θα ξαμοληθούν στις παραλίες. Θα βγάλουν εφέτος τα περυσινά σπασμένα. Τότε, που αυτοί έλιωναν στο λιοπύρι για προετοιμασία. Και την ίδια ώρα οι άλλες ομάδες του Big 4 μαύριζαν στον ήλιο και δρόσιζαν στις παραλίες τα κορμιά τους.

Με άλλα λόγια; Στα.. πόδια προπονητών και παικτών του ΠΑΟΚ είναι η έσχατη ευκαιρία απόλαυσης διακοπών τους, εφέτος. Στα… πόδια τους είναι η έσχατη ευκαιρία, να την κάνουν – με τα προσφιλή τους πρόσωπα - για άλλη γη, για άλλα μέρη, την επομένη του κυριακάτικου τελικού των τελικών. Στα… πόδια τους είναι η έσχατη ευκαιρία στέψης τους ως Πρωταθλητές.

Θα την αφήσουν λοιπόν, να πάει χαμένη; Όταν αρκεί… Ένα ψέκασμα κι ένα σκούπισμα για ένα αίσιο τέλος; Για να είναι Πρωταθλητές έχοντας φθάσει σε αυτήν την ευκαιρία δια πυρός δικής τους ψυχής και σιδήρου ψυχής του κόσμου τους; Έχοντας περάσει κι από σαράντα κύματα και κόντρα σε θεούς και δαίμονες; Θα την αφήσουν. Να πάει χαμένη;

Ως εκ τούτου εμείς επιμένουμε για προπονητές και παίκτες του ΠΑΟΚ. Τούτο δε επειδή τα λόγια πρέπει να ζυγίζονται κι ουχί να μετριούνται. Ψεκάστε! Σκουπίστε! Τελειώσατε…. Είστε Πρωταθλητές!

ΥΓ 1: Μαζί με των δικών σας κι η δική μας προσευχή στον Κύριο για τη ευλογία Του στον Δημήτρη Σταρόβα. Σιδερένιος Σαλονικιέ, Μακεδόνα γίγαντα. Άνθρωπε μας…

ΥΓ 2 : Όσο και να κτυπούν τους γλουτούς τους καταγής…Μακεδόνες ουδέποτε θα γίνουν! Αλβανοί, Σλάβοι, Τούρκοι και τέως Έλληνες θα μείνουν μιάς ζωής…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.