Προβλημάτισε ξανά ο Παναθηναϊκός, έφυγε με τον βαθμό από τη Βοσνία

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2024

Ο Παναθηναϊκός εμφάνισε ξανά προβληματική εικόνα, αυτή τη φορά κόντρα στη Μπάνια Λούκα, για την πρεμιέρα της League Phase του Connference League, και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Βοσνία.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο είχε τις ευκαιρίες για να πάρει το διπλό, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στους Βόσνιους και έμεινε στο 1-1, προβληματίζοντας ξανά με την εικόνα της.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν ιδανικά στην αναμέτρηση. Στο 11ο λεπτό ο Τζούριτιτς άνοιξε ωραία το παιχνίδι στον Μλαντένοβιτς και αυτός με σέντρα βρήκε τον Μπακασέτα, οποίος με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 0-1 του Παναθηναϊκού.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους η Μπάνια Λούκα έφτασε στην ισοφάριση. Ο Ερέρα εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Ντεσπότοβιτς βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντραγκόφσκι, για το 1-1.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης να φτάσει στο γκολ της νίκης, αλλά οι γηπεδούχοι άντεξαν στην πίεση και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μπάνια Λούκα: Σισκόφσκι, Μ. Βούκσεβιτς (67’ Κούρζιτς), Μέγερς, Καρολίνα, Ερέρα, Όγκρινετς, Σκόρουπ (67’ Νικόλοφ), Κουλάσιν, Σάβιτς (88’ Κάβιτς), Σρέσκοβιτς, Ντεσπότοβιτς (88’ Μάρσετιτς). 

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς (78’ Μαξίμοβιτς), Τσέριν (65’ Τετέ), Πελίστρι (65’ Ουναϊ), Μπακασέτας (78’ Αράο), Τζούρισιτς, Σπόραρ (69’ Ιωαννίδης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.