Προβλήματα στην Άιντραχτ με Τόπμελερ και Εμπιμπέ

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2023

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης καθώς οι σχέσεις ανάμεσα σε Ντίνο Τόπμελερ και Εμπιμπέ δεν είναι και οι καλύτερες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sport1, ο προπονητής άφησε εκτός αποστολής τον Τζούνιορ Εμπιμπέ από τον αγώνα με την Χάιντενχαϊμ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον τιμωρήσει για την εικόνα που είχε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «τον άφησα εκτός γιατί δεν συμφώνησα με την προσέγγισή του. 

Ο Τζούνιορ έχει πολλές δυνατότητες, αλλά είναι θέμα διάθεσης. Όταν βγαίνουμε στο γήπεδο, του ζητάω να κάνει πράγματα που είναι εξαιρετικά σημαντικά για την ομάδα. Αν δεν το κάνει αυτό, τότε θα παίξουν άλλοι».

Ο αθλητικός διευθυντής της Άιντραχτ, Μάρκους Κρόσε, τάχθηκε υπέρ του προπονητή: «Έχουμε μια μεγάλη ομάδα με πολλούς νέους και έμπειρους παίκτες. Πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι για να δώσουν τα πάντα».

Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρει ότι αν ο παίκτης υποπέσει σε πειθαρχικά παράπτωμα, τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα για εκείνον.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.