Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση η Παρί, 2-0 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ

Metrosport Team14 Φεβρουαρίου 2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να λυγίσει τη μαχητική Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο Παρίσι, και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης με 2-0 ενόψει της ρεβάνς στην Ισπανία, με τους  Κιλιάν Εμπαπέ και Μπράντλεϊ Μπαρκολά να σκοράρουν για τους Γάλλους.

Οι Ισπανοί για περίπου 60 λεπτά αγώνα έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησαν ευκαιρίες για ένα γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν, με κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Μερίνο στο φινάλε του 45λεπτου.

Στο δεύτερο μέρος οι Παριζιάνοι ανέβασαν το ρυθμό και την έντασή τους και στο 58ο λεπτό ο Κίλιαν Εμπαπέ βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, μετά από κόρνερ, και έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους (1-0)

Στο 70' ο Μπράντλεϊ Μπαρκολά με υπέροχη ατομική ενέργεια έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Παριζιάνους (2-0). Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για τον 21χρονο Γάλλο στο Champions League, στη πέμπτη συμμετοχή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακιμί, Ντανίλο (72' Ερναντέζ), Μαρκίνιος, Μπεράλντο, Ζαΐρ-Εμερί, Ρουίθ, Βιτίνια, Ντεμπελέ (83' Κολό Μουανί), Εμπαπέ, Μπαρκολά (72' Ασένσιο).

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Τραορέ, Θουμπελδία, Λε Νορμάν (78' Πατσέκο), Γκαλάν (88' Ολασαγκάστι), Μέντεθ (79' Τουριέντες), Θουμπιμέντι, Μερίνο, Κούμπο, Σίλβα (79' Σαντίκ), Μπαρενετσέα (66' Ζαχαριάν).

    Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

    Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

    Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

    Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.