Προβάδισμα πρόκρισης για Ολυμπιακό, 1-0 τη Φερεντσβάρος

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2024

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 1-0 της Φερεντσβάρος στα play offs του Europa Conference League.

Ένα πρώτο ημίχρονο που είναι γρήγορο ρυθμό αλλά στερήθηκε από φάσεις. Η Φερεντσβάρος μπήκε δυνατά και κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Βάργκα πήρε την κεφαλιά και έκανε το 0-1. Ωστόσο, μετά από έλεγχο του VAR, το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 24ο λεπτό η Φερεντσβάρος απείλησε ξανά όταν ο Ραμίερες από τα αριστέρα πάτησε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Βάργκα να κάνει ένα γυριστό σουτ μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέτρα και απείλησε για πρώτη φορά στο 34ο λεπτό όταν ο Ροντινέι από τα δεξιά έκανε το γέμισα, ο Κάρμο έκανε την κεφαλιά αλλά ο Ντίμπουζ έβαλε το αριστερό του χέρι και απέκρουσε.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μετά το 60 πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και προσπαθούσε να γίνει απειλητικός. Στο 64΄ο Ποντένσε πέρασε τη μπάλα στον Ελ Κααμπί αλλά εκείνος δεν κατάφερε να βάλει σωστά το πόδι του και να απειλήσει. Έξι λεπτά αργότερα ο Όρτα έκανε ένα δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση αλλά ο Ντίμπουζ δεν ανησύχησε και μπλόκαρε. Στο 80΄ο Γιόβετιτς έδωσε με τη μία στον Ελ Κααμπί αλλά το σουτ που επιχείρησε δε δημιούργησε πρόβλημα στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στο 83΄ο Μαροκινός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα στον Ολυμπιακό μετά από πάσα του Ροντινέι. Οι «ερυθρόλευκοι» έψαξαν και ένα δεύτερο τέρμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Καρβάλιο (78’ Γιόβετιτς), Αλεξανδρόπουλος (62’ Όρτα), Έσε, Φορτούνης (92’ Ιμπόρια), Μασούρας, Ελ Κααμπί (92΄Ελ Αραμπί)

Φερεντσβάρος: Ντιμπούζ, Βίνγκο, Σισέ, Μαέ, Ραμίρες, Μακρέκις, Μάιγκα, Ζακάρλασεν, Φάνι (81΄Μπέσιτς), Μαρκίνιος (75΄Ρομντάν), Βάργκα (Βάργκα).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.