«Προβάδισμα Παναθηναϊκού για Χεζόνια, οικονομικό χάσμα με Ρεάλ»

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2023

Το πρώτο ραντεβού ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάριο Χεζόνια για ανανέωση του συμβολαίου δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τους Μαδριλένους, καθώς υπήρξε μεγάλο οικονομικό χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται, όπως αποκάλυψε η ισπανική ιστοσελίδα "encestando.es".

Μάλιστα το δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει πως στο ραντεβού του Έλληνα ατζέντη του Χεζόνια, Κώστα Παπαδάκη, με τους ανθρώπους της Ρεάλ δεν υπήρξε συμφωνία, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται στην κούρσα της απόκτησής του Κροάτη.

«Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Χεζόνια δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται από τότε που τον επέλεξε και πλήρωσε την Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει όταν έφυγε από το NBA», αναφέρει χαρακτηριστικά το ισπανικό δημοσίευμα.

Και προσθέτει: «Δεν είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην ομάδα και τώρα ο μισθός του θα πρέπει να αυξηθεί σημαντικά για να ανανεώσει. Η συνάντηση με τον Παπαδάκη έδειξε ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση στα οικονομικά στοιχεία που έπεσαν στο τραπέζι και στη Ρεάλ γνωρίζουν πως η διαπραγμάτευση τους επόμενους μήνες θα είναι περίπλοκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.