Πρόβα «τζενεράλε» για το Κόπα Άφρικα η Αργεντινή, κατατρόπωσε με 4-1 τη Γουατεμάλα

Metrosport Team15 Ιουνίου 2024

Αργεντινή και Γουατεμάλα προγραμμάτισαν φιλικό μεταξύ τους, ως μια καλή αφορμή για προετοιμασία αμφότερων των ομάδων ενόψει του Κόπα Αμέρικα. Μια αναμέτρηση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πρόβα «τζενεράλε», με την παρέα του Λιονέλ Μέσι να κατατροπώνει με 4-1 την αντίπαλό του. 

Πιο συγκεκριμένα, την εύκολη αυτή νίκη πήραν πάνω τους o G.O.A.T και ο Λαουτάρο, οι οποίοι σκόραραν από δύο γκολ ο καθένας, «τιμωρώντας» της Γουατεμάλα, που πήρε το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα με αυτογκόλ του δεύτερου.

Ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής ήταν εκείνος που ισοφάρισε σχετικά άμεσα για την ομάδα του στο 12ο λεπτό, μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα, των οικοδεσποτών, που έβγαλε τον Μέσι μόνο του και προ κενής εστίας, ο οποίος έκανε εύκολα το 1-1.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ολοκλήρωσε την ανατροπή της Αργεντινής πριν καν βγει το ημίχρονο με το γκολ που σημείωσε στο 39ο λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο και το 66ο λεπτό, ο τελευταίος βρήκε ξανά δίχτυα, κάνοντας το 3-1. 

Την τελική πινελιά έβαλε ο Λιονέλ Μέσι, που βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Γουατεμάλα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.