Πρωτοφανής επίθεση διαιτητή στους παίκτες Φούτσαλ του ΠΑΟΚ: «Ήρθα εδώ να σας γαμ…»

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2023

Πρωτοφανές επεισόδιο έλαβε χώρα στον αγώνα ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ, στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τους Θρακομακεδόνες για την 6η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Futsal League Β, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 5-5 μετά από ένα παιχνίδι γεμάτο θέαμα και... εντάσεις.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν τρομερά παράπονα από την διαιτησία των Ζησιμόπουλου και Λεωνίδα Κωνσταντίνου, οι οποίοι όπως αναφέρει ο ΑΣ ΠΑΟΚ αγνόησαν καθαρή περίπτωση πέναλτι σε κομβικό σημείο όπου οι ασπρόμαυροι μπορούσαν να πάρουν διαφορά του αντιπάλου τους και να κλειδώσουν τους βαθμούς της νίκης.

Βέβαια, η αναστάτωση είχε και συνέχεια, αφού ακολούθησαν καταγγελίες από παίκτες του τμήματος για υβριστικές αναφορές εις βάρος των «ασπρόμαυρων» από τον έναν εκ των δύο διαιτητών της αναμέτρησης, ο οποίος σύμφωνα με τους αθλητές του ΠΑΟΚ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήρθα σήμερα εδώ να σας γαμ...».


Χαρακτηριστικό και το σχόλιο του αρχηγού της ομάδας σάλας του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος στην ανάρτησή του «ασπρόμαυρου» Ερασιτέχνη, σημειώνει: «Αυτό που ζήσαμε σήμερα δεν έχει προηγούμενο».

Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Ανέστης Λιώνης, επισημαίνει πως ο παρατηρητής του αγώνα είναι πατέρας δύο αθλητών των Θρακομακεδόνων, ενώ πριν από επτά χρόνια διετέλεσε και πρόεδρος της ομάδας, όπως σημειώνει:



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.