Πρώτο τρίποντο για ΠΑΣ Γιάννενα δια χειρός Κόντε

Metrosport Team20 Αυγούστου 2023

Το πρώτο του τρίποντο πήρε ο ΠΑΣ Γιάννενα κερδίζοντας με 3-0 την Κηφισιά στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα των Ιωαννίνων πανηγύρισε τους τρεις πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε σε δυο μέρες λόγω του φωτός. 

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης από την άσπρη βούλα. Μετά από κόρνερ από τα αριστερά με τους Παντελάκη-Εραμούσπε να προσπαθούν να πάρουν την κεφαλιά μαζί με τον Τσάπμαν που απομάκρυνε ο VAR κάλεσε τον Τζήλο να δει ξανά τη φάση για χέρι, ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε ο ίδιος τη φάση στο μόνιτορ και υπέδειξε χέρι στον αμυντικό των φιλοξενούμενων. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κόντε ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, νίκησε τον Κρίστινσον και έκανε το 1-0. 

Στο 53ο λεπτό ο ΠΑΣ κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο εκτός περιοχής, ο Κόντε εκτέλεσε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 των γηπεδούχων ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από σέντρα του Παμλίδη από τα δεξιά, ο Γκάρο πήρε την κεφαλιά και έγραψε το τελικό 3-0. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.