Πρώτο τρίποντο για Ατρόμητο με λύτρωση από τον Βέργο στις καθυστερήσεις

Δημήτρης Καλαϊτζής28 Οκτωβρίου 2023

Την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ατρόμητος. Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στις καθυστερήσεις, οι Περιστεριώτες επικράτησαν 3-2 Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Super League 1.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι Αγρινιώτες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Ντουάρτε στο 21΄. 

Η ομάδα του Ίλιτς ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ρομπάιγ στο 49΄ και ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά στο 73ο λεπτό, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους.  Ωστόσο, τα ''καναρίνια'' δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και έφεραν το ματς στα ίσα με τον Λιάβα στο 82΄. 

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι δεν θα έχουμε νικητή στο παιχνίδι, ο Βέργος σκόραρε στις καθυστερήσεις όμως το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ. Η φάση εξετάστηκε από το VAR που χρειάστηκε εννιά λεπτά-ναι καλά ακούσατε-για να μετρήσει τελικά το γκολ.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντρα, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Έντερ (90+12' Τσακμάκης), Κούντε (62' Έρλινγκμαρκ), Γιουμπιτάνα (46' Βαλένσια), Καμαρά, Ρομπάιγ (79' λ. τρ. Φριτζόνσον), Αντζιέλσκι (62' Βέργος). 

Παναιτωλικός: Καπίνο, Μαλής, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης (83' Ντίαζ), Χουάνπι (83' Ξενιτίδης), Τορεχόν, Φρ. Ντουάρτε (66' Βοΐλης), Πέδρο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.