«Πρώτο θέμα» στην A' Bola η επικείμενη ανανέωση Βιεϊρίνια

Metrosport Team02 Ιουλίου 2023

Όπως αποκάλυψε το Metrosport.gr, ο Αντελίνο Βιερίνια βρίσκεται πολύ κοντά στο να βάλει και πάλι την υπογραφή του σε συμβόλαιο του ΠΑΟΚ, με τους Πορτογάλους συμπρατριώτες του να σχολιάζουν έντονα την απόφασή του να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Τούμπα. 

Μπορεί πριν μερικά εικοσιτετράωρα το τοπίο να ήταν ιδιαίτερα θολό για την περίπτωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια και τη παραμονή του στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο, όμως τελικά τα πράγματα άλλαξαν, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη.

Το «αίσιο» τέλος στη παραμονή ενός από τα εμβληματικότερα πρόσωπα στην ιστορία του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο κα στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή, με την A’ Bola να αφιερώνει ολόκληρο ρεπορτάζ στην επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του.

«Στα 37 του, ο Βιεϊρίνια θα συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο στον ΠΑΟΚ, μετά από μία συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας, όπου του είπε ότι αισθάνεται ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει επίσης την ίδια άποψη», αναφέρουν στο εν λόγω δημοσίευμα οι Πορτογάλοι για τον συμπατριώτη τους Βιεϊρίνια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.