Πρώτο θέμα στη Ρουμανία οι δηλώσεις Λουτσέσκου: «Απειλεί τον ΠΑΟΚ!»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2024

Λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι με τη Στεάουα, που έδωσε... «τροφή» στα ΜΜΕ της Ρουμανίας, ήρθε ακόμη ένα γεγονός να «ταΐσει» την επικαιρότητά τους. Μάλιστα, το θέμα των δηλώσεων Λουτσέσκου, φιγουράρει πρώτο σε αρκετές ιστοσελίδας, στην πατρίδα του τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κείμενα, είναι της ιστοσελίδας «national.ro» που έχει για τίτλο «ο Λουτσέσκου απειλεί τον ΠΑΟΚ», σε θέμα που φιλοξενούνται όσα είπε ο κόουτς του Δικεφάλου μετά τον αγώνα της Λιβαδειάς. 

«Αν και η επιτυχία στο πρωτάθλημα ήταν ανάσα, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από κάποιους, που μετά την αποτυχία με τη Στεάουα στο Europa League του ζήτησαν να παραιτηθεί», γράφεται μεταξύ άλλων.

Σε άλλο σημείο του δημοσιεύματος σημειώνεται: «Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σταματήσει το αρνητικό σερί, αλλά οι προκλήσεις παραμένουν μεγάλες. Ο Λουτσέσκου ξέρει ότι η ομάδα του χρειάζεται χρόνο για να φορμαριστεί και το μήνυμά του ήταν ξεκάθαρο: Η αναδόμηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η υπομονή είναι απαραίτητη».

«Βόμβα» στον ΠΑΟΚ»

Υπάρχουν αναφορές και σε άλλα Μέσα στη Ρουμανία. Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «cotidianul.ro» γίνεται λόγος για «βόμβα στον ΠΑΟΚ» και τονίζεται: «Η αποτυχία εντός έδρας με τη Στεάουα στο Europa League άλλαξε κατά 180 μοίρες τη στάση των ασπρόμαυρων φιλάθλων απέναντι στον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, εξηγώντας γιατί η ομάδα δεν κάνει την πορεία της περσινής σεζόν. Δήλωσε ότι είναι διατεθειμένος να φύγει ανά πάσα στιγμή από τον ΠΑΟΚ».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.