Πρωτιά Τσιάμη στην Μπρατισλάβα, ατομικό ρεκόρ για Έλλη Ζενέγια

Πέτρος Χαριζακλής28 Ιανουαρίου 2024

Ο Δημήτρης Τσιάμης αγωνίστηκε σήμερα σε μίτινγκ κλειστού στην Μπρατισλάβα, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση στο τριπλούν με άλμα στα 16,26 μέτρα. 

Ο έμπειρος αθλητής δεν ήταν όσο καλά, ενώ επηρεάστηκε και από την χαμηλή θερμοκρασία στην εγκατάσταση κι έτσι δεν μπόρεσε να πετύχει το άλμα που ήθελε. Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης όλων των εποχών είχε μόνο μία έγκυρη προσπάθεια, ενώ άφησε το πέμπτο του άλμα. Ο Τσιάμης θα κάνει τον επόμενο αγώνα του την ερχόμενη Κυριακή στο ΣΕΦ.

Πολύ καλή πραγματοποίησε η Δήμητρα Τσουκαλά, που κατέλαβε την τρίτη θέση στα 60 μ. με 7.43. Η αθλήτρια του Χρήστου Τσιπουρίδη έτρεξε στον προκριματικό σε 7.43 και βελτίωσε το 7.52, που ήταν το ρεκόρ της, ενώ τον ίδιο χρόνο σημείωσε και στον τελικό. Η αθλήτρια αναμένεται να κάνει τον επόμενο αγώνα της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με στόχο ένα ακόμη ρεκόρ. Στο ίδιο μίτινγκ μετείχε και ο Βασίλης Παπαμαργαρίτης που πέτυχε 6.82 στον προκριματικό των 60 μέτρων.

Οι δύο αθλήτριες του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας Λάουρα και Έλλη Ζενέγια συμμετείχαν στο μίτινγκ elan στην Μπρατισλάβα στα 400μ. και κατέλαβαν την δεύτερη και τρίτη θέση με 56.80 και 57.87 αντίστοιχα.

Να επισημάνουμε ότι η επίδοση της Έλλης είναι νέο ατομικό ρεκόρ και ότι τα δύο κορίτσια έκαναν άλλη μια καλή εμφάνιση μετά το μίτινγκ στην Λετονία.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.