Πρωτιά για Αδαμοπούλου στο Έχινγκεν, τέταρτος ο Ρίζος με φετινό ρεκόρ

Πέτρος Χαριζακλής09 Μαΐου 2024

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η Αριάδνη Αδαμοπούλου στο μίτινγκ που έγινε στο Έχινγκεν της Γερμανίας το απόγευμα της Πέμπτης (9/5). Λίγες ημέρες μετά τα 4,50 μ. που σημείωσε στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα, η 23χρονη άλτρια του επί κοντώ πήρε την πρώτη θέση με επίδοση στα 4,40μ.

Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4,40 μ. και στη συνέχεια επιχείρησε να ξεπεράσει τα 4,51 μ. προκειμένου να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ. Αν και οι προσπάθειες ήταν καλές, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον πήχη. Η Αδαμοπούλου έκανε συνολικά έξι άλματα καθώς ξεπέρασε με την τρίτη τα 4,10 μ., με την πρώτη τα 4,30 μ. και 4,40 μέτρα. 

Η Ηρώ Βραδή δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, αφού είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 3,80 μέτρα και ο αγώνας της έληξε πρόωρα.

Ο έτερος αθλητής του Νίκου Βαρσάμη, Γιάννης Ρίζος, πήρε την 4η θέση στο μίτινγκ με 5,40μ., επίδοση που αποτελεί φετινό του ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο, λίγες μέρες μετά το 5,20μ. στο διασυλλογικό. Αυτό το ύψος το πέρασε με την πρώτη ενώ στη συνέχεια προσπάθησε για τα 5,50 αλλά είχε τρεις άκυρες. Νωρίτερα πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 5,30μ. και με την πρώτη τα 5,20μ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.