Πρώτη νίκη για τον Ορφέα Σουρωτής (επικράτησε του Ηρακλή Αμπελοκήπων) pics

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2024

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 πανηγύρισε ο Ορφέας Σουρωτής καθώς επικράτησε του Ηρακλή Αμπελοκήπων με 0-3.

Εκμεταλλευόμενος δύο αμυντικά και αβίαστα λάθη των γηπεδούχων κατόρθωσε να προηγηθεί στο β ημίχρονο με δύο γκολ διαφορά και να πάρει το πρώτο του τρίποντο στην Α1 και με ένα τρίτο τέρμα στη συνέχεια πέτυχε την ευρεία νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες από πλευράς ποιότητας πέραν των δύο φάσεων που έγιναν από τους γηπεδούχους με τον δραστήριο Ντραγάνη στο 14' και τον  Παπαοικονόμου στο 24' που απέκρουσε ο Γιουσμάς.

Στο β ημίχρονο το λάθος του αμυντικού του Ηρακλή έδωσε την ευκαιρία στο 49' στον Μαλιώτα από κοντά να κάνει το 0--1.

Το σκορ αυτό το κρατούσε σχετικά εύκολα η ομάδα του κ. Πασούδη και παίζοντας σφιχτά στην άμυνα δεν έδινε το δικαίωμα στο νεανικό σύνολο του κ. Παρασίδη να δημιουργήσει κάτι καλό. Στο 74' μετά από έξυπνο χτύπημα φάουλ στο πρώτο δοκάρι του έμπειρου Φοινικοπουλου για την Σουρωτή  και ασυνεννοησία δύο αμυντικών στο να αποκρούσουν την μπάλα έγινε το 0--2.

Κερασάκι στην τούρτα ήταν το γκολ του περσινού πρώτου σκόρερ των φιλοξενούμενων του Μπενεχούτσου ο οποίος μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας βρέθηκε απέναντι από τον Κιοπελεκόπουλο και έκανε το τελικό 0--3.

Έχει πολύ δρόμο και απαιτητικό να διανύσει το νεανικό σύνολο του Ηρακλή Αμπελοκήπων  σε μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά όπως αναμένεται. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ορφέα Σουρωτής  με σύμμαχο την πολύ καλή ομοιογένεια που έδειξε να έχει προσαρμοστεί γρήγορα στα δεδομένα της Α1 της Εurolamp ΕΠΣΜ και μπορεί να ελπίζει σε μια επιτυχημένη χρονιά

ΣΤ.Μ.





Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.