Πρώτη νίκη για την ΑΕ Φιλύρου, επικράτησε του Ηρακλείου

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2023

Παρουσία αρκετών φιλάθλων που γέμισαν το πολύ ωραίο γήπεδο του ΦΙΛΥΡΟΥ η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την σκληροτράχηλη ΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ την οποία νίκησε με 2-1.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους με αποτέλεσμα να μην έχουμε ιδιαίτερες φάσεις παρά μόνο από μια καλή ευκαιρία και για τους δύο αντιπάλους.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα γεμάτο παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν γκολ αλλά και αρκετή ένταση και από τις δύο ομάδες  για διαιτητικές αποφάσεις. Στο 53' Από πλάγια και καλή θέση ο Τσοτρας με αριστερό δυνατό σουτ έκανε το 1--0 μην αφήνοντας περιθώρια να αντιδράσει ο πανύψηλος Αμετογλου του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Για το γκολ αυτό διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι γιατί υποστήριξαν ότι προηγήθηκε φάουλ στο κέντρο του γηπέδου σε παίκτη τους πριν η μπαλα φτάσει στον σκόρερ του ΦΙΛΥΡΟΥ.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων ήρθε και ένα δεύτερο γκολ μετά από εξαιρετική προσπάθεια και φαλτσαριστο σουτ μια εκ των αλλαγών του κ.Κοτσερογλου του Κουκούτσι στο 61'.

Στο 66' νέες διαμαρτυρίες αυτή την φορά από τους γηπεδούχους για πέναλτι που σφύριξε εις βάρος τους ο διαιτητής για τράβηγμα φανέλας μέσα στην περιοχή.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Γουνιωτης της ΝΙΚΗΣ κάνοντας το 2--1.

Παρά το ότι από το 72' οι της ΝΙΚΗΣ έπαιζαν με δέκα παίκτες προσπάθησαν για την ισοφάριση αλλά έπεσαν επάνω στον έμπειρο και σε καλή μέρα Αμαλιδη.

Την κόκκινη κάρτα είδε ο Scura στο 79'.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων από πολύ καλή θέση έπιασε το σουτ ο Δανας του Ηρακλείου αλλά είπε όχι στην ισοφάριση ο Αμαλιδης.

Νωρίτερα στο 81' μεγάλη φάση και για την ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ να τριπλασιάσει τα τέρματα της.

Πάντως σε γενικές γραμμές οι απουσίες και στις δύο ομάδες έπαιξαν τον ρόλο τους καθώς επίσης και το ότι βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή του πρωταθλήματος με ότι αυτό συνεπάγεται.

ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ:(ΚΟΤΣΕΡΟΓΛΟΥ):Αμαλιδης, Ταρασιδης, Τοπουζιδης, Τσοτρας, Γούσιος, Αναγνώστου, Μπουλαλάς, Κουτουνιδης, Κelliciu, Σιγρεκης, Σταθόπουλος.

ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ: Μπεγκλης Αθ...Μπαγκλης Κ..Καρίκας ..Παπαγιαννόπουλος και Κουκουτσης..... 

 ΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΤΣΙΤΑΚΗΣ --Τσελίκης: Αμετογλου, Τζιμικας,  Λίτας, Γκεγκας, Ρωσίας, Καρασταυρου, Δημητριάδης, Γουνιωτης, Skura, Γούσιος, Μιζούρι.

ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΚΟΜΗ : Δανας, Γκέκας, Μeskouti

ΣΤ.Μ.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.