Πρώτη ιστορική προπόνηση του Ηρακλή Αμμουδιάς ενόψει Γ’ Εθνικής, όλες οι μεταγραφές

Χρήστος Λιάπης04 Αυγούστου 2024


Την πρώτη του ιστορική, προπόνηση πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Ηρακλής Αμμουδιάς ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής υπό τις οδηγίες του Παντελή Κρυστάλλη και των συνεργατών του.
Παρών από νωρίς στο γήπεδο και ο πρόεδρος του Ηρακλή, Πέτρος Σισμάνης που ήρθε από την Βοστώνη καλωσορίζοντας παίκτες και προπονητικό επιτελείο. Παράλληλα τόνισε ότι θα είναι δίπλα σε κάθε εμπόδιο και δυσκολία στη διάρκεια του πρωταθλήματος δίνοντας λύση.

Μεταγραφές

Ο Ηρακλής Αμμουδιάς πήρε τον 23χρονο μέσο Νίκο Παρίση γέννημα θρέμμα του Εθνικού Σιδηροκάστρου ο οποίος τα τελευταία 2 χρόνια έπαιζε στον Θρακικό Μητρουσίου, τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Ταράση και τον 30χρονο μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Γιαννόπουλο τελευταία παίκτες του Παραλιμνίου και τον 27χρονο μέσο Λάζαρο Τζελίδη τελευταία παίκτη της Καβάλας. Ακόμη ήρθε ο 23χρονος αμυντικός Γιάννης Κιουτσεκτσιδης από Απόλλωνα Παραλιμνίου, Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός Φίλιππος Σπυρόπουλος που έπαιξε σε Πήγασο Σερρών και Ορέστη Ορεστιάδας, ο 30χρονος υψηλόσωμος επιθετικός Παναγιώτης Κωνσταντινίδης που έχει παίξει Καρδία, ΑΠΕΛ, Κριθιά, Ηρακλή, Ερμή Αραδίππου στην Κύπρο και JVC Cuijk στη Ολλανδία, Μακεδονικό, ΑΕ Ευόσμου, Πυθαγόρας Καλών Δένδρων. 

Ακόμη ήρθε ο κεντρικός αμυντικός Λευτέρης Αμανάκης από την Θύελλα Σερρών, ο 22χρονος τερματοφύλακας Τριαντάφυλλος Γκαΐδατζακης από Παραλίμνιο αλλά και ο Στάθης Καζαντζίδης ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια καθώς φόρεσε τη φανέλα της ομάδας και  την περίοδο 2022-2023.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.