«Πρώτη» για τον ΠΑΟΚ χωρίς φορ, εξτρέμ, μπακ και χαφ

Metrosport Team22 Ιουνίου 2023

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Κώστας Πετρωτός

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει από σήμερα προπονήσεις για την νέα σεζόν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου (είναι από χθες στην Θεσσαλονίκη), μαζί με το υπόλοιπο τιμ του έχουν δώσει ραντεβού για δουλειά με τους παίκτες στις 18:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει απευθύνει κάλεσμα σε 21 παίκτες, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σήμερα, μαζί με την ανανέωση του Μπράντον. Μεταξύ των παικτών θα βρίσκονται και οι περσινοί δανεικοί Τσιγγάρας, Τζίμας, Βρακάς, παίκτες που θα έπαιζαν στην δεύτερη ομάδα, όπως ο Μπραντονιτς, ο Μορικέλι, ο Γκορτετζιάνι και άλλοι.  

Ωστόσο, αυτό που περισσότερο απασχολεί και το τεχνικό τιμ και τον κόσμο της ομάδας είναι ότι δεν θα υπάρχει καμία νέα μεταγραφή, κανείς παίκτης που να καλύπτει μία από τις τέσσερις θέσεις που ο Λουτσέσκου ζήτησε ενίσχυση, δηλαδή, αυτές των φορ, εξτρέμ, χαφ (υπάρχουν πάντως προχωρημένες επαφές με τον Οζντόεφ) και αριστερού μπακ. 

 Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις, ωστόσο, πλέον ο χρόνος κυλά επικίνδυνα και τα περιθώρια στενεύουν μέχρι τις 3 Ιουλίου όταν και η ομάδα θα πετάξει για τη Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Τέχελεν. 

Μιλά με άλλους φορ, σκέψεις για κλειστό τριετές σε Γκαμπιαντίνι 

 Ίσως η χειρότερη εξέλιξη στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ είναι η άρνηση του Γκαμπιαντίνι να δεχθεί την πρόταση για συμβόλαιο 2+1 ετών.

Ο Μπότο έχει αρχίσει τις επαφές με άλλους παίκτες, δύο-τρεις περιπτώσεις, και μένει να φανεί αν μπορεί από αυτές να βρεθεί ο παίκτης που θα κληθεί να αναλάβει το βάρος να γίνει ο βασικός φορ του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν. 

Πάντως, η υπόθεση Γκαμπιαντίνι δεν έχει εγκαταλειφθεί πλήρως από τον ΠΑΟΚ. Χθες στην Τούμπα υπήρχαν σκέψεις να δοθεί στον 31χρονο επιθετικό συμβόλαιο τριών ετών, κλειστό, όπως το επιθυμεί για να καλύψει το σπάσιμο του συμβολαίου που έχει με την Σαμπντόρια ως το 2026. Ωστόσο, οι πληροφορίες από την Ιταλία δίνουν ως πιο πιθανό ενδεχόμενο την παραμονή του στην ομάδα της Γένοβας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.