Πρώτη φορά αντίπαλοι Άβατο και Αμμουδιά: Θέλει τη νίκη ο Απόλλων Κρύας Βρύσης

Χρήστος Λιάπης12 Οκτωβρίου 2024


Για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα τεθούν αντίπαλοι Άρης Αβάτου και Ηρακλής Αμμουδιάς με την αναμέτρηση να έχει οριστεί για την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το συγκρότημα του Κώστα Μπεδρελή έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 1 νίκη (ΑΟ Χανιώτης) και 2 ήττες (Νέστος Χρυσούπολης και Απόλλων Καλαμαριάς) και έχει ως στόχο να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα παρά τις απουσίες που προέρχονται από τιμωρίες και τραυματισμούς.

Η νεοφώτιστη ομάδα του Ηρακλή Αμμουδιάς στα μέχρι τώρα παιχνίδια έχει φέρει όλα τα πιθανά αποτελέσματα. Ξεκίνησε με εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Νέστο Χρυσούπολης, ήρθε η εκτός έδρας νίκη μέσα στην Καλαμαριά και η εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Πανθρακικό.

Το παιχνίδι έχει οριστεί για την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο γήπεδο Αμμουδιάς. Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Λάμπρου με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσανίδη – Αλμπάντη όλοι τους από την ΕΠΣ Μακεδονίας

Απόλλων Κρύας Βρύσης

Την 4η συνεχόμενη νίκη θέλει ο Απόλλων Κρύας Βρύσης με αντίπαλο τον Αρη Πηγών Καβάλας.

«Η δύναμη του ΑΠΟΛΛΩΝΑ οι φίλοι του απ΄ όλη την ΠΕΛΛΑ αναμένεται να δώσουν και πάλι το παρόν τους για την μεγαλειώδη στήριξη τους στον δρόμο της επίτευξης του στόχου του.

Πάμε όλοι μαζί για την Απολλωνάρα μας» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Πρόσκληση σε έκτακτη συνέντευξη

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΓΑΣ Σβορώνου, Γιάννης Τρελλόπουλος, καλεί όλους τους εκπροσώπους των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων του νομού Πιερίας, σε έκτακτη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, την προσεχή Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο του Σβορώνου.

Πανθρακικός

Ο Πανθρακικός έχει αντιμετωπίσει 2 φορές στην Κρηστώνη τον τοπικό ΠΑΟΚ με το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο (2-3) και τα παιχνίδια να έχουν εξέλιξη που ήταν ακατάλληλη για καρδιακούς.

Για πρώτη φορά οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος τη σεζόν 2022/23 με τον Πανθρακικό να επικρατεί με 2-3 της ομάδας του Κιλκίς. Σε αυτήν την αναμέτρηση σκόραρε 2 φορές ο Χρήστος Βάσκος και ισοφάρισε σε 2-2 ο Γιώργος Γκουτσίδης.

Την αμέσως επόμενη σεζόν, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για την 4η αγωνιστική αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής της σεζόν 2023/24 με το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο. Σκόρερ 2 τερμάτων ήταν ο συνήθης ύποπτος Χρήστος Βάσκος και σκόρερ του λυτρωτικού τέρματος που χάρισε στην ομάδα τη νίκη ήταν ο Γιώργος Παυλίδης.

ΚΟΖΑΝΗ

Η ομάδα της Κοζάνης προχώρησε στην απόκτηση του αμυντικού Θεόδωρου Παππά από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ο Θεόδωρος, έρχεται να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας και να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κοζάνης και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.