Πρώτη αντίδραση Λουτσέσκου: «Σήμερα ήταν ένα τέλειο παιχνίδι, μας έδωσε ώθηση η πρόκριση»

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2021

Τον τρόπο που έπαιρναν οι παίκτες του τις θέσεις μέσα στο γήπεδο εκθείασε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ρουμάνος προπονητής χαρακτήρισε τέλειο το παιχνίδι της ομάδας και πρόσθεσε πως πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη για την επόμενη αναμέτρηση.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Σήμερα ήταν ένα τέλειο παιχνίδι από τον τρόπο παίρνουμε τις θέσεις μας μέσα στο γήπεδο. Το διάστημα που περάσαμε ήταν πολύ δύσκολο, με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, κάθε τρεις μέρες παίζαμε δύσκολα παιχνίδια και νομίζω πως η πρόκριση έδωσε μια ώθηση. Όταν μιλάμε για ένα τέτοιο παιχνίδι, μιλάμε για πνευματική ενέργεια και σε άλλες συνθήκες το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό για εμάς. Εχουμε άλλο ματς την Κυριακή, πρέπει να πάμε βήμα βήμα και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Για τις αλλαγές στο κέντρο της άμυνας και το μηδέν στην άμυνα: «Δεν είναι θέμα των κεντρικών αμυντικών, είναι όλη η ομάδα συλλογικά, αυτό έπαιξε ρόλο στην προκειμένη φάση».

Για το ότι η ομάδα του κατάφερε να σκοράρει σήμερα από σουτ: «Είναι διάφορες καταστάσεις, δεν είναι η πρώτη φορά σήμερα που σκοράραμε με σουτ, βάλαμε γκολ εκτός περιοχής και με τη Λαμία, οι στατικές φάσεις είναι επίσης κομμάτι εκτός περιοχής, πρέπει να πιστεύουμε σε μας περισσότερο, να δουλεύουμε και θα τα καταφέρουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.