Πρωταθλητής και στις Β ομάδες ποδοσφαίρου γυναικών ο ΠΑΟΚ!

Metrosport Team01 Ιουνίου 2024

Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ Β' στις γυναίκες επικρατώντας με 5- 0 των Νέων Εργοτέλη Β΄στο Γήπεδο Νέας Μάκρης στην Αθήνα.

Με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ξεκίνησε η αναμέτρηση για τον Δικέφαλο, ο οποίος στο 2ο και 6ο λεπτό, έκανε γρήγορα το 2-0, χάρη σε γκολ της Βλαχονικολή. Ο ΠΑΟΚ Β' συνέχισε να είναι κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας φάσεις και ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 2-0.

«Καρμπόν» ξεκίνημα με αυτό του πρώτου ημιχρόνου, είχε και το δεύτερο. Με Ασκαρίδου στο 47ο λεπτό, ο Δικέφαλος έκανε το 3-0, ενώ η Βλαχονικολή έκανε χατ-τρικ για το 4-0 στο 49ο λεπτό. Στο 81ο λεπτό η Κώττη με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 5-0, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για την αναμέτρηση.

Έτσι, το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ έκανε το «τρεμπλ», καθώς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου από τη γυναικεία ομάδα, ήρθε και ο τρίτος τίτλος από την δεύτερη ομάδα, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του «Ισόβιου Πρωταθλητή» στο Ποδόσφαιρο γυναικών της Ελλάδας.

ΠΑΟΚ Β' (Σολοποτιάς): Τσακίρη, Ασκαρίδου (63' Κώττη), Γκιζάρη (63' Στεφανί), Μπαταούλα, Κυριαζή (55' Βελιάνη), Κιουρεξίδου (74' Αλιάγα), Τζούρτζεβιτς, Ντίνα, Βλαχονικολή, Αργυρίου, Μπουρονίκου (55' Ιακωβίδου).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.