«Πρόταση του ΠΑΟΚ στον Φεντόρ Τσαλόφ»-Πόσα λεφτά δίνει

Metrosport Team11 Ιουλίου 2024

Στη wanted list του ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο Φεντόρ Τσαλόφ, ο οποίος αναμένει το «αντίο» από την ΤΣΣΚΑ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο 26χρονος επιθετικός, που έχει ήδη οψιόν, φαίνεται πως πολιορκείται στενά από τον «Δικέφαλο», ο οποίος δηλώνει έτοιμος να υπογράψει με τον παίκτη.

Μάλιστα,ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Ρώσου επιθετικού έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ, την ώρα που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δηλώνει ότι δεν έχει λάβει ακόμη καμία προσφορά για τον Τσαλόφ.

Για την ώρα, το συμβόλαιο του Τσαλόφ με τη ρωσική ομάδα είναι διάρκειας μια ακόμη σεζόν, δηλαδή μέχρι τα μέσα του 2025, κάτι που αναμένεται ότι θα ανατραπεί μετά από πρόταση του ΠΑΟΚ.

Παρά το δημοσίευμα από τη Ρωσία, ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνει την υπογραφή συμβολαίου με τον Τσαλόφ.

Ποιος είναι ο Φεντόρ Τσαλόφ

Ο Τσάλοφ έκανε το ντεμπούτο του με τη βασική ενδεκάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον αγώνα για το Κύπελλο Ρωσίας με τη Γιενισέι Κρασνογιάρσκ στις 21 Σεπτεμβρίου 2016, καταφέροντας στις 2 Νοεμβρίου να πετύχει τέσσερα γκολ με την ομάδα κάτω των 19 ετών της ΤΣΣΚΑ κόντρα στο Μόναχο. 

Μετά από εκείνο το παιχνίδι, κλήθηκε στη βασική ομάδα και έκανε το ντεμπούτο του στη ρωσική Premier League στις 6 Νοεμβρίου 2016 ως καθυστερημένη αλλαγή στο παιχνίδι με την Αμκάρ Περμ.

Ένα χρόνο αργότερα, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ, που τον διατήρησε στον σύλλογο, σκοράροντας τα επόμενα χρόνια αρκετά γκολ, που οδήγησαν σε ανανέωση του συμβολαίου του.

Την 1η Φεβρουαρίου 2022, ο Τσάλοφ εντάχθηκε στην ελβετική ΦΚ Βασιλεία με εξάμηνο δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν 2021-22 υπό τον προπονητή Πάτρικ Ράχμεν, κάνοντας το ντεμπούτο του στο εγχώριο πρωτάθλημα με τη νέα του ομάδα στον εντός έδρας αγώνα στο Στάδιο Σεντ Γιάκομπ, όπου η Βασιλεία αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Σιόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.