Πρωταγωνιστής και φέτος ο Λαγκαδάς (δηλώσεις Γ. Κούκου)

Χρήστος Λιάπης14 Ιουλίου 2024


Συνεχίζει δυνατά ο Λαγκαδάς και φέτος με στόχο νέες επιτυχίες. 

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Κούκος αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στον σύλλογο με στόχο να επιστρέψει εκεί που ανήκει: «Εχει μείνει ο βασικός κορμός και θα γίνουν κάποιες προσθήκες με στόχο να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας

Φέτος ήρθαν πολύ πιο εύκολα παίκτες στην ομάδα. Πέρσι ήταν πιο δύσκολα, καθώς δεν μας ήξεραν και ως διοίκηση. Ο κόσμος στήριξε την προσπάθεια μας από την αρχή. Θα οργανώσουμε καλύτερα τις ακαδημίες και θα έχουμε τρία τμήματα σε σχέση με δύο που ήταν πέρσι. Η διοίκηση θα έχει κάποιες προσθήκες με άτομα που θέλουν να βοηθήσουν ενεργά σε κάποια κομμάτια που θέλουμε. Προχωράμε βήμα, βήμα να καταφέρουμε αυτό που πρέπει». 

Γιατί πολλές ομάδες από την περιοχή δεν μετέχουν στα πρωταθλήματα; «Όταν είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι σε μια διοίκηση που είναι και πολλά χρόνια και δεν μπαίνουν νέα άτομα, είναι λογικό κάποια στιγμή να κουραστούν. Η περιοχή είχε πάρα πολλές ομάδες. Τώρα στο δήμο Λαγκαδά είναι 16. Και οικονομικά είναι δύσκολο για κάποιον να ασχοληθεί αλλά και θα πρέπει να δώσει πολύ από τον προσωπικό του χρόνο ώστε να ανταπεξέλθει στα πράγματα που θα πρέπει να κάνει. Ποδοσφαιριστές υπάρχουν αλλά είναι πολύ γραφειοκρατικά τα πράγματα για να ασχοληθεί κάποιος. Διαφορετικά θα πρέπει να πληρώσει κάποιον για να τα κάνει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.