Προστέθηκε άλλη μία βασική ανάγκη

Γιώργος Στράντζαλης08 Ιουνίου 2023

Η συμφωνία του Αρη με την Σερβέτ για την πώληση των δικαιωμάτων του Μπράντλεϊ Μαζικού αφενός δημιουργεί έσοδα, καθώς η ΠΑΕ θα καρπωθεί το ποσό των 350 χιλιάδων, αφετέρου όμως αυξάνει – τις ήδη αυξημένες λόγω της σταστιμότητας - μεταγραφικές προτεραιότητες ενόψει της εκκίνησης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. 

Για την ακρίβεια, στις ήδη υπάρχουσες βασικές ανάγκες προστέθηκε άλλη μία, αυτή του αριστερού οπισθοφύλακα, όπου μπορεί να χρειαστούν δύο ποδοσφαιριστές καθώς αν δεν υπάρξει ανατρεπτική εξέλιξη με τον Πίρσμαν το πιο πιθανό είναι να κληθεί να λύσει το συμβόλαιο.

Και λέμε “στις ήδη υπάρχουσες προτεραιότητες” διότι σε μεταγραφικό επίπεδο ο Αρης δεν έχει προχωρήσει στην ουσία με κανέναν από τους στόχους του. Καταβάλλεται προσπάθεια εντός της εβδομάδας να τελειώσουν 2-3 προσθήκες που είναι λίγο πιο προχωρημένες, αλλά αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το πόσο αυτό είναι εφικτό. Γίνεται προσπάθεια να τελειώσει το ζήτημα του επιθετικού, του αμυντικού χαφ, ενδεχομένως του κεντρικού αμυντικού και πλέον στο “κάδρο” μπαίνει ο αριστερός μπακ, ενώ η υπόθεση του ακραίου επιθετικού εδώ και μέρες έχει πάει πίσω με αποτέλεσμα να δημιουργείται ζήτημα, αφού είναι από τις θέσεις όπου χρειάζεται άμεσα προσθήκες.

Στο μέτωπο των αποδεσμεύσεων δε, παρατηρείται δυσκολία σε επίπεδο διαπραγμάτευσης για… βελούδινα διαζύγια με τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και τα επόμενα χρόνια αλλά δεν βρίσκονται στο βασικό πλάνο της νέας σεζόν. Κάποιοι έχουν ενημερωθεί για τις προθέσεις της ομάδας (βλ. Νταμπό, Γκρέι), αλλά στον Αρη δεν έχουν καταφέρει ακόμη να πετύχουν κάποιο deal.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.