Χαντές: «Ο Άρης διαθέτει το πιο γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας του»

Δημήτρης Μπασμπαρέλας26 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Άρης κατάφερε να βγάλει την... υποχρέωση. Η αποστολή εξετελέσθη και η ομάδα του Μάντζιου πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Πώς είδε, όμως, τον Άρη ο προπονητής του Εθνικού; Πώς σχολίασε το ματς; Ο Βαγγέλης Χαντές, προπονητής του Εθνικού, μίλησε σήμερα στο «Metropolis 95,5» για το χθεσινό ματς. Ωστόσο, είπε κι άλλα...

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, αλλά και την εμφάνιση κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Άλλωστε, το Κύπελλο δεν ήταν ποτέ ο στόχος και ο σκοπός μας. Έχουμε διαφορετικό επίπεδο, υπάρχει διαφορά. Σίγουρα, όμως, η αναμέτρηση ήταν πρόκληση για όλους μας.


Σαν σύλλογος, που θέλει να είναι σωστός απέναντι προς τον κόσμο του, να τους μαζέψουμε ξανά και να θυμηθούν στιγμές του παρελθόντος. Πλέον, με μεγάλη σοβαρότητα στρέφουμε την προσοχή μας, εκεί που πρέπει, αφού μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα».

Τι είπαν στα αποδυτήρια

Η ερώτηση για τις ελπίδες όσο ήταν στο 1-0 το σκορ. «Ναι, όσο ήταν στο 1-0, το σκορ, ελπίζαμε. Αυτό είπαμε και στα αποδυτήρια. Να είμαστε κοντά στο σκορ. Είχαμε τις ευκαιρίες για να στείλουμε το ματς στην παράταση και βάση εικόνας, θα μπορούσαμε, αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς».

Ο Χουάνκαρ και η συζήτηση με Μάντζιο

«Από την άλλη, ο Άρης διαθέτει ποιοτική ομάδα. Ο Άρης είδε το ματς με μάς, ίσως και με πιο χαλαρές εντάσεις, αυτό προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Ίσως έτσι καταφέραμε να το ισοσκελίσουμε.

Ο φετινός Άρης διαθέτει το πιο γεμάτο και πιο ποιοτικό ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας του. Σε καίριο σημείο έγιναν και οι αλλαγές, με παίκτες σημαντικούς και έμπειρους. Για παράδειγμα, η ποιότητα του Χουάνκαρ, παρά το γεγονός ότι είχε να παίξει καιρό. Συν τοις άλλοις, ο Άρης δεν είχε όλο το ρόστερ από την αρχή. Βέβαια, η εικόνα στο ματς με τον Ολυμπιακό έδειξε ένα… δείγμα της ποιότητας αυτής της ομάδας, φάνηκε αυτό, αλλά είναι αλήθεια ότι θέλει και χρόνο».

«Μακάρι έναν τίτλο»

Όσο για τη συζήτηση με τον Άκη Μάντζιο, μετά από το φινάλε του ματς; «Μού έδωσε συγχαρητήρια», είπε ο Χαντές και συμπλήρωσε. «Μακάρι αυτός ο σύλλογος (σ.σ. Άρης) να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου».


«Δύσκολο να φύγει από την ισοπαλία»

Τέλος, σχολίασε και το επερχόμενο τοπικό ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη: «Βλέπω ισορροπημένο ματς. Πιστεύω, ότι ο κ. Λουτσέσκου έχει τους παίκτες για να φρεσκάρει την ομάδα και από την άλλη ο Άρης μπορεί να μπει στην Τούμπα για να ελέγξει τον ρυθμό. Δύσκολα να φύγει από την ισοπαλία το ντέρμπι», σχολίασε μεταξύ των άλλων ο προπονητής του Εθνικού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.