Προπονήθηκε στο Σινάν Ερντέμ ο ΠΑΟΚ (Pics)

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2023

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, ενόψει του παιχνιδιού απέναντι στην Γαλατάσαραϊ, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League, με τον Φώτη Τακιανό να μην υπολογίζει στον τραυματία Σταύρο Σχίζα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ώρα για την πρεμιέρα του Basketball Champions League και το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco στη διοργάνωση για τη σεζόν 2023-24 πλησιάζει. Η αποστολή της ομάδας βρίσκεται από το μεσημέρι στην Κωνσταντινούπολη, όπου αύριο το βράδυ (Τετάρτη 18/10, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Galatasaray EMKAS για την 1η αγωνιστική της φετινής σεζόν.

Η πρώτη (και μοναδική) προπόνηση της ομάδας μας στο Sinan Erdem Dome πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα και σε αυτή την πρώτη γνωριμία με το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί αύριο ο αγώνας, δόθηκε έμφαση στην τακτική από τον κόουτς Φώτη Τακιανό.

Ο Σταύρος Σχίζας συνεχίζει να είναι εκτός προπονήσεων και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Κωνσταντινούπολη.

Την αποστολή της ομάδας συνοδεύουν στην Κωνσταντινούπολη ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Τριλυράκης, αλλά και ο μεγάλος χορηγός Αντώνης Τσαλόπουλος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.