Προπονητές με δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Β και η παραπομπή διαιτητή στην ΕΠΣΜ

Χρήστος Λιάπης29 Ιουνίου 2024


Σύμφωνα με το νόμο οι ομάδες σε όλες τις κατηγορίες θα πρέπει να έχουν προπονητή με δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Β, τον οποίο θα πρέπει να δηλώνουν στην εφορία.

Για το θέμα αυτό στη ΓΣ της ΕΠΣΜ ο Παναγιώτης Μωυσιάδης από πλευράς Γερακαρούς είπε: «Που θα βρούμε το ποσό των 250 ευρώ για ένα μήνα και 2.500 ευρώ για όλη τη χρονιά που απαιτείται για ένα προπονητή»; Ο Σάββας ∆ηµητριάδης σε απάντηση του είπε: «∆εν το επιβάλουµε εµείς. Αυτό αναφέρει ο νόµος. Το µεγαλύτερο πρόβληµα του νόµου το οποίο θα παλέψω όσο γίνεται, είναι η υποχρέωση για διπλωµατούχο προπονητή σε όλες τις κατηγορίες δηλωµένο στην εφορία. Το να µην πάρετε χρήµατα είναι το λιγότερο. Ενδεχοµένως να µην µπορέσετε να παίξετε ποδόσφαιρο. Αυτό θα είναι στην ατζέντα του νέου προέδρου της ΕΠΟ στην συνάντηση του µε τον Υπουργό»

Σχετικά με τον μη έλεγχο των δελτίων από τον διαιτητή του αγώνα Βρασνά-Κριθιά ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Σάββας Δημητριάδης είπε: «Δεν μπορώ να απολογηθώ για ένα διαιτητή που δεν έκανε έλεγχο στα δελτία των παικτών στο παιχνίδι Βρασνά-Κριθιά. Τον συγκεκριμένο διαιτητή που δεν έκανε σωστά την δουλειά του, τον παραπέμψαμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.