Προπόνηση με σάουνα για τη Μάλμε ενόψει ΠΑΟΚ!

Metrosport Team13 Αυγούστου 2024

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προετοιμαστεί για την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ βρήκε η Μάλμε η οποία εκτός από τον Δικέφαλο θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τις καιρικές συνθήκες που θα έχει απέναντι της και έρχονται σε αντίθεση με τα όσα είχε... μάθει στη Σουηδία.

Όπως τονίζουν τα σουηδικά ΜΜΕ, «Η Μάλμε συναντά τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, εκεί όπου η θερμοκρασία είναι γύρω στους 40 βαθμούς την ημέρα και 33 βαθμούς το βράδυ».

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης των Σουηδών, τόνισε, «Στο Eleda Stadion έχουμε σάουνα που χρησιμοποιούμε κατά την προπόνηση. Η έκθεση στη σάουνα είναι καλή τόσο για την προσαρμογή στη ζέστη σε τέτοιους αγώνες, όσο και την αποκατάσταση γενικότερα. Έχουμε τακτική έκθεση στη ζέστη. Παροτρύναμε τους παίκτες τις τελευταίες εβδομάδες να χρησιμοποιήσουν τη σάουνα γιατί γνωρίζαμε πόση ζέστη και υγρασία θα συναντήσουμε εδώ... Βασικά, το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε καλή προπονητική κουλτούρα. Οι παίκτες είναι άριστοι επαγγελματίες και γνωρίζουν τι πρέπει να πίνουν, να τρώνε και πώς να συνέλθουν».

Ενώ για το αν οι παίκτες επιτρέπεται να πάνε βόλτα στην πόλη, σημείωσε, «Ναι, αλλά όχι περισσότερο από 15-20 λεπτά το πολύ. Πρέπει να έχουν απαραίτητο νερό μαζί τους και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να γίνεται με χαλαρό ρυθμό. Έχουμε ένα μέγιστο χρόνο που μπορούν να εκτεθούν στη ζέστη έξω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.