Προμηθέας: Ανακοίνωσε τον Αμερικανό Τζόρντον Βαρνέιντο

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2024

Στην απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ, Τζόρντον Βαρνέιντο, προχώρησε ο Προμηθέας ΠατρώνΤην περσινή σεζόν ο 27χρονος καλαθοσφαιριστής τα πήγε περίφημα στην Ιταλία σκοράροντας 14 πόντους Μ.Ο. στην Πιστόια.

Ο Προμηθέας Πατρών ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόρντον Βαρνέιντο (27 ετών, 2,02 μ.). Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Την περσινή σεζόν σε 21 συμμετοχές με την ιταλική Πιστόια σημείωσε, 14 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ Μ.Ο. σε 26:30 λεπτά συμμετοχής. Ο Βαρνέιντο είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Τρόι, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ουγγαρία και Πολωνία, πριν την ιταλική Πιστόια, τη φανέλα της οποίας φόρεσε τα δύο τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα: «Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Jordon Varnado, ο οποίος έρχεται στην Πάτρα για να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Jordon Varnado γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 1997 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει ύψος 2,02 μ. και αγωνίζεται στη θέση ”4”. Ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2015-16 από τους Troy Trojans και το NCAA, εκεί όπου παρέμεινε για μια τετραετία, μέχρι και τη σεζόν 2018-19. Η πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη ήταν το 2019-20 με την ούγγρικη Κορμέντ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην πολωνική Γκλίβιτσε. Την τελευταία διετία, ο Varnado αγωνιζόταν στην ιταλική Πιστόια, με πολύ υψηλά νούμερα και επιδόσεις. Ο Αμερικάνος forward, τη σεζόν 2022-23 μετρούσε 17 πόντους μ.ο, 7,3 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ, ενώ πέρυσι είχε 14 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ, με 40% ευστοχία έξω από τα 6,75 μ.

Kαλωσορίζουμε τον Jordon Varnado στην οικογένεια του Προμηθέα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.