Προκρίσεις για Καμπανιακό, Πανθρακικό, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

Χρήστος Λιάπης09 Σεπτεμβρίου 2024

Νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πέτυχε ο Απόλλων Κρύας Βρύσης καθώς επικράτησε της Αστραπής Μεσοποταμίας με 5-1.

Στο 3’ ο Αναστασίου με ανάποδο ψαλίδι θα κάνει το 0 – 1. Στο 6’ ο Τζάνι μέσα από την μεγάλη περιοχή θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ευκαιρία να σκοράρει και έτσι θα ισοφαρίσει σε 1 – 1.

Στο 31’ Καράμπελας με πλασέ θα φέρει μπροστά στο σκορ τον Απόλλωνα με 2 – 1. Στο 33’ ο Τζήμας με ωραίο γυριστό σουτ μέσα απο την μεγάλη περιοχή και λίγο δεξιά θα σημειώσει το 3 - 1

Στο 48’ δοκάρι είχε ό Ξανθόπουλος και στο 58’ ο Ταουσάνης. Στο 62΄ ο Χατζηδιαμαντής θα σημειώσει το 4 – 1 Στο 81’ ο Χ΄΄αλεξιάδης θα εκτελέσει φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Καραμανίδης θα διώξει με κεφαλιά προς τα πίσω με την μπάλα να χτυπάει στο εσωτερικό του οριζόντιου δοκαριού καταλήγοντας στα δίχτυα με αυτογκόλ διαμορφώνοντας το τελικό 5 – 1

Η διαιτησία του κ. Ρηγόπουλου, Ζουρνατζίδη, Γκόγκου της Ε.Π.Σ. Ημαθίας χωρίς προβλήματα.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (ΒΟΤΑΡΗΣ Δ.): Δομουκτσίδης, Πλατσιώτας, Γαβριηλίδης, Ιωσηφίδης, Αλμαλής, Ξανθόπουλος (76Ο Κετόγλου) , Τσερρίκου (46ο Χ΄΄διαμαντής), Καράμπελας(67ο Βασιλειάδης Ν.), Τζάνι, Ταουσάνης (67ο Γραμματικού) , Τζήμας (46ο Χ΄΄αλεξιάδης)

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.): Παπαθωμάς, Γάκης (56ο Τερζίδης), Παλαιοδήμος Κ., Τσακλίδης, Καραμανίδης, Αναστασίου, Τέρπου , Μακρής, Μούτσκα, Tarelli, Τσαμτσάκης.

ΝΑΟΥΣΑ-ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 0-2

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Καμπανιακός, ο οποίος επιβλήθηκε με σκορ 0-2 το απόγευμα της Κυριακής εκτός έδρας της Νάουσας.
 Το πρώτο γκολ του Καμπανιακού στις φετινές επίσημες διοργανώσεις του πέτυχε ο Γαρύφαλλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης. 

 Στο 39' έφτασε η ώρα του Κωτσόπουλου να ανοίξει λογαριασμό με τα χρώματα του Καμπανιακού στις επίσημες διοργανώσεις, όταν εκμεταλλευόμενος ασυνεννοησία στην αντίπαλη άμυνα τσίμπησε την μπάλα ανάμεσα από τον τερματοφύλακα και τον κεντρικό αμυντικό των γηπεδούχων και από πλάγια θέση την έστειλε στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 0-2.

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (Γιάννης Κερλίδης): Κωστογλίδης, Τούφας (77’ Χύσα), Κυριακίδης, Αργυρίου, Παπαδόπουλος (77’ Πίτος), Τσιάμπας (58’ Βακαλίδης), Ασλαμπάλογλου, Καραγιάννης (69’ Τσακίρης), Φασίδης, Παντζαρτζίδης (58’ Φωτόπουλος), Μεληκιώτης.


ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Παπακωνσταντίνου, Γαρύφαλος, Εππας, Κολλαράς, Καθάριος Ν. (65’ Μάνιος), Φροσύνης (80’ Μποζίδης), Κωτσόπουλος, Ντουμάνης (90’ Καλπακίδης), Σέχου (90' Βοσκόπουλος), Παπαστεριανός.

Πανθρακικός - ΑΟ Σάρτης 9-0

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πέρασε ο Πανθρακικός μετά την ευρεία νίκη του

Σκόρερ: Σαραντίδης (11', 44'), Πεχλιβανόπουλος (21', 26’), Βάσκος (47', 89'), Κόκκας (56'),' Ρουμπιές (81’), Καραγιάννης (85’)

Αρχική ενδεκάδα Πανθρακικού: Παιτέρης, Καλογρανάς, Κωσταρέλης, Σαραντίδης, Νόνης, Γκουτσίδης,΄Μουμίν, Βάσκος, Καραγιάννης Παχούμης, Πεχλιβανόπουλος

ΑΟ Σάρτης: Σταγκώνης Νταμαρλής, Κοτρώνης Παν., Κοτρώνης Πανταζής, Σπανός, Μελίσσης Μάριος, Σακαλής, Φειδάκης, Λουκάκης, Γεωργιάδης, Μελίσσης ΑΘ, Αλλαγές: Παρλαμέντας, Σπυρίδης, Σταματιάδης, Παπανικολάου, Μπατζης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.