Προκλητικός Κομίνης για Κρέσπο, Ιβιτς και άλλα αντ’ άλλων για Όσκαρ

Κώστας Πετρωτός12 Νοεμβρίου 2023

Είχαμε ξεχάσει το όνομα του Γιώργου Κομίνη και τις τραγικές διαιτησίες του, αλλά ήρθε χθες με συνέντευξή του στο κανάλι «betarades», να μας τα θυμίσει ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Γιώργος Κομίνης. 

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης (γιατί θα υπάρχει και δεύτερο στο οποίο μιλά για το περιβόητο ντέρμπι με την ΑΕΚ το 2018), ο βετεράνος διαιτητής από την Θεσπρωτία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στον Βόλο το 2017, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρξε (!) πέναλτι στο «γκρέμισμα» του Χοσέ Κρέσπο από τον Σιμόες στη μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ, δευτερόλεπτα πριν από το γκολ του Πέντρο Ενρίκε για το οποίο ανέλυσε πώς ο βοηθός τον παρέσυρε με το οφσάιντ. Είπε μάλιστα ότι είχε αποφασίσει αν δώσει πέναλτι για οποία από τις δύο ομάδες, αυτό θα έπρεπε να είναι «μαρς»…

Εκανε κρίση για το κουτί μπύρας στον Ίβιτς στη Λεωφόρο (ήταν τέταρτος)λέγοντας ότι το κουτάκι ήταν «άδειο ή μισοάδειο», ενώ τα μπέρδεψε για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και το περιστατικό με τον Όσκαρ Γκαρθία (πάλι τέταρτος), λέγοντας αρχικά ότι εκμεταλλεύτηκε το περιστατικό ο Ολυμπιακός και μετά τα… μάζεψε, σημειώνοντας: «Μπήκα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μαζί με τον γιατρό και ήμουν μπροστά στην εξέταση. Είχε μια εκδορά και ένα πρήξιμο. Δεν λέει κανείς ότι δεν το βρήκε το χαρτί, φαίνεται και στο video. Τότε λέγανε τι ζημιά να του έκανε ένα ρολό ταμειακής μηχανής. Δεν μπορώ να πω ότι ο Ολυμπιακός πήγε και είπε εγώ θα φύγω με το παραμικρό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.