Πρόκληση Σπάθα: Είδε εύνοια του ΠΑΟΚ μέσα στο «Καραϊσκάκης»

Metrosport Team22 Απριλίου 2024

Ο Ηλίας Σπάθας μέσα από την εκπομπή ''SUPER ΜΠΑΛΑ'' σχολίασε τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής των play offs της Super League 1.

Μάλιστα, ο πρώην διαιτητής στην τοποθέτησή του ανέφερε πως η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ευνοήθηκε, ενώ την ίδια ώρα ο Δικέφαλος διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του Νογκέιρα, τόσο για τη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, όσο και για το δεύτερο τέρμα των Πειραιωτών, που υπάρχει ξεκάθαρο φάουλ πάνω στον Σάστρε, αλλά ο Πορτογάλος ρέφερι έκλεισε τα μάτια σε μια τόσο εύκολη φάση. 

Μεταξύ άλλων είπε ο κ. Σπάθας: 

Για τη φάση του πέναλτι:

''Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ σπρώχνει αντικακονικά στην πλάτη τον παίκτη του Ολυμπιακού και δεν έχει πρόθεση να πάει στην μπάλα και σωστά ο διαιτητής έδωσε παράβαση υπέρ της ομάδας του Ολυμπιακού. 

Για το φάουλ πάνω στον Σάστρε που διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ κατά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος του Ολυμπιακού:

''Ο παίκτης του ΠΑΟΚ προσπαθεί να ντριμπλάρει από πίσω τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που δεν κάνει απολύτως τίποτα. Μάλιστα, όπως βλέπουμε ο Ισπανός αμυντικός του Δικεφάλου πέφτει πάνω στα πόδια του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Επειδή ο κ. Λουτσέσκου διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία ο ΠΑΟΚ βλέπουμε ότι ευνοήθηκε σε τρεις περιπτώσεις σε αντίθεση με αυτά που προσπάθησε να περάσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ προς την κοινή γνώμη''. 

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, ήταν κακή επιλογή μεγάλου ρίσκου»

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με τη διαιτησία του Νογκέιρα στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης''.

Η θέση των ''ασπρόμαυρων'':

''Η θέση μας για τον διαιτητή είναι πως αποδείχθηκε ξεκάθαρα κατώτερου επιπέδου, κακή επιλογή μεγάλου ρίσκου, που εν τέλει μετέφρασε μία "καθημερινή" επαφή σε πέναλτι, και αγνόησε φάουλ στον Σάστρε στο δεύτερο γκολ.

Ουσιαστικά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα σ ένα παιχνίδι κλειστό. Δεν χρειαζόταν να κάνει και κάτι παραπάνω''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.