Πρώην υπεύθυνος ασφαλείας Ντιναμό: «Θα ζητήσει εκδίκηση η ΑΕΚ»

Metrosport Team10 Αυγούστου 2023

Ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Κρέζιμιρ Άντολιτς, φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας, κάνοντας με τη σειρά του τις δικές του προβλέψεις όσα πρόκειται να ακολουθήσουν μετά τα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, προειδοποίησε και για πιθανά... αντίποινα από οπαδούς της ΑΕΚ για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη. Χαρακτηριστικά δήλωσε πως: «H κροατική αστυνομία πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά υπόψη της αυτό που συνέβη στην Αθήνα. Αντιπροσωπεία της κροατικής αστυνομίας θα έπρεπε ήδη από αύριο να πάει στην Αθήνα, να καθίσει με τους συναδέλφους της από την ελληνική αστυνομία, να δει ποιοι είναι οι άνθρωποι που συνελήφθησαν εκεί και ταυτόχρονα να ξεκινήσει προετοιμασία για τις 15 Αυγούστου. 

Όχι μόνο για τις 15, αλλά για τις 14, 13, 12, 11, διότι είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να εκδικηθούν επειδή αυτή είναι η μεγαλύτερη ταπείνωση που μπορεί να συμβεί στον κόσμο των φιλάθλων: ότι αντίπαλοι οπαδοί έρχονται στο δικό σου μέρος, σε χτυπούν και σκοτώνουν έναν δικό σου. Σίγουρα θα δοκιμάσουν κάτι στο Ζάγκρεμπ. 

Η κροατική αστυνομία είναι επαρκώς εκπαιδευμένη, μορφωμένη και έμπειρη για να μπορεί να το αντιταχθεί, αλλά πρέπει να το πάρει πολύ σοβαρά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άντολιτς, ο οποίος εξέφρασε επίσης και την άποψη ότι ο δολοφόνος του Μιχάλη δεν είναι από τα μέλη των BBB που ταξίδεψαν στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα είπε: «Ας αφήσουμε την ελληνική αστυνομία να κάνει τη δουλειά γιατί πρόκειται για κλασική δολοφονία. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν το έκανε η ΒΒΒ αλλά θα δείξει η έρευνα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.