Πρώην ποδοσφαιριστής στο The Chase: «Οπαδός της πιο αδικημένης ομάδας, του Ηρακλή»

Metrosport Team27 Ιουνίου 2024

Στο τηλεπαιχνίδι του Mega, στο «The Chase» βρέθηκε σήμερα (27/6) ένας πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, βετεράνος πλέον, που ασχολείται με τις πωλήσεις αυτοκινήτων.

Ωστόσο, ο Χρήστος Αθανασιάδης, από τη Θεσσαλονίκη, που όπως είπε τα ¾ της καριέρας του ήταν στη Β’ Εθνική, πήρε την απόφαση να παίξει στο τηλεπαιχνίδι. «Έχω παίξει και στον Ιωνικό, στην Α’ Εθνική για έναν χρόνο. Στην Αθήνα, ήμουν τέσσερα χρόνια», πρόσθεσε ακόμη, όταν τού ζητήθηκε να πει κάτι για τον εαυτό του, με τη Μαρία Μπεκατώρου να τού… κάνει πάσα.

Ο Αθανασιάδης δήλωσε ότι θα ήθελε να πάει σε Τοσκάνη και Σαν Σεμπαστιάν, με τα λεφτά, αν τα κερδίσει, ενώ στον ελεύθερο χρόνο του, παρακολουθεί φυσικά ποδόσφαιρο, όπως τόνισε, ενώ παράλληλα δήλωσε «οπαδός της πιο αδικημένης ομάδας ever, του Ηρακλή», πηγαίνοντας μάλιστα, όπως τόνισε και... «στα περισσότερα ματς, ακολουθώντας και στα δύσκολα».

Ο Αθανασιάδης αγωνίστηκε, μάλιστα, σε ουκ ολίγες ομάδες όπως οι Αμπελόκηποι, Βέροια, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακός Βόλου, Καστοριά, Θρασύβουλος, Αγροτικός Αστέρας, Κέρκυρα, Πυρσός Γρεβενών, Ρόδος, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Καλαμαριάς και Δόξα Δράμας.

Ο Αθανασιάδης πήγε στον τελικό με 1.800 ευρώ και αποφάσισε να πάρει την υψηλή προσφορά, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει εντέλει στον μεγάλο τελικό, αφού το «Σούπερ Αγόρι» τον απέκλεισε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.