Πρώην παίκτρια του GNTM ξεσπά κατά γνωστού σχεδιαστή: «Ένιωσα σαν σκουπίδι» (vid)

Metrosport Team10 Ιουνίου 2024

Στο Mega και την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε η Παρασκευή Κερασιώτη, πρώην παίκτρια του GNTM ξεσπώντας κατά γνωστού σχεδιαστή.

Με αφορμή κακοποιητική συμπεριφορά που υπέστη, η πρώην παίκτρια του GNTM δεν μάσησε τα λόγια της. 

«Είχα ένα fitting. Πήγα στις 5, όπως μου είχαν πει. Όταν έφτασα εκεί μου είπαν ότι δεν έπρεπε να έχω πάει στις 5, αλλά στις 6. Περίμενα μια ώρα εκεί μέχρι να έρθει ο σχεδιαστής. Όταν ήρθε ο σχεδιαστής τον είδα λίγο τσαντισμένο, και έρχεται και μου λέει, “είδες; Εγώ έρχομαι στην ώρα μου” και του απάντησα ότι δεν είπα κάτι, δεν παραπονέθηκα, απλά περίμενα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό.

Μου λέει, “είμαστε δυο άτομα εδώ, δε πιστεύεις εμείς ότι έπρεπε να έρθεις 6 και πιστεύεις άλλους;”. Του είπα εντάξει και να πάμε να ντυθώ, και μου απαντάει, “παραπονιέσαι; Για ποιο λόγο παραπονιέσαι; Αν δε σου αρέσει σήκω και φύγε”. Εγώ ήμουν ήρεμη όπως τώρα. Και του είπα ότι εντάξει, αφού δε θέλει θα σηκωθώ να φύγω. Και άρχισε να μου φωνάζει, “φύγε”, με τόσο άσχημο τρόπο, με φωνή λες και είχε τρελαθεί. Μου φώναξε 3-4 φορές. 

Σκεφτόμουν τι λάθος έκανα. Ένιωσα μέσα μου σαν σκουπίδι» εξομολογήθηκε το νεαρό μοντέλο.

Το bullying λόγω της καταγωγής της

Σε άλλο σημείο, η Παρασκευή Κερασιώτη αναφέρθηκε και στο μπούλινγκ που δέχεται κατά καιρούς για την καταγωγή της.

«Ακόμα και τώρα που είμαι σε αυτή τη δουλειά, μου έχουν μιλήσει άσχημα για την καταγωγή μου. Και στο λεωφορείο μου έχει τύχει να μου μιλήσουν άσχημα για την καταγωγή μου, μου έχουν πει “έλα, μιλάς κι εσύ που είσαι τσιγγάνα”. Ναι, είμαι τσιγγάνα, δε το έκρυψα ποτέ. Δεν έκρυψα ποτέ ποια είμαι, τι κάνω, που μένω, τα πάντα όλα τα μοιράζομαι με τον κόσμο. Γιατί να πεις σε ένα παιδί κάτι κακό για την καταγωγή του; Ποιο είναι το κακό;», δήλωσε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.