«Προικισμένος επιθετικός ο Τισουντάλι, του ταιριάζει να έχει ελεύθερο ρόλο, θα είναι λάθος...»

Metrosport Team26 Ιουλίου 2024

Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Ταρίκ Τισουντάλι, ο οποίος θα γίνει και τυπικά ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ανέλυσε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο ρεπόρτερ της Γάνδης, Στέφαν Σμετ.

«Είναι ένας ενστικτώδης, προικισμένος, ταλαντούχος και ικανότατος επιθετικός. Του αρέσει να ντριμπλάρει, να δημιουργεί και εκπλήσσει τους συμπαίκτες του και τον εαυτό του με αυτά που κάνει στο γήπεδο. Ήταν πολύ σημαντικός παίκτης για τη Γάνδη. Χάρισε πολλούς βαθμούς στην ομάδα και κατάφερε από εδώ να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως ένα σοβαρός τραυματισμός του στέρησε την ευκαιρία να αγωνιστεί με το Μαρόκο. Όλη η Γάνδη είναι ευγνωμωνούσα στον ποδοσφαιριστή και του εύχεται τα καλύτερα στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην ποδοσφαιρική του καριέρα». 

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Δεν είναι ο παίκτης που θα βρίσκεται στην περιοχή και θα περιμένει να του έρθει η μπάλα για να σκοράρει. Του ταιριάζει να έχει έναν ελεύθερο ρόλο. Δεν είναι ακραίος επιθετικός. Θα είναι λάθος ο προπονητής του ΠΑΟΚ να τον έχει κλειδωμένο μέσα στο κουτί. Είναι δημιουργικός παίκτης κι αν έχει ελεύθερο ρόλο θα προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.