Προηγήθηκε αλλά έφυγε με άδεια χέρια από τον Βόλο ο ΠΑΟΚ Β'

Δημήτρης Καλαϊτζής11 Δεκεμβρίου 2023

Ένας Τζίμας δεν φέρνει την άνοιξη. Μπορεί ο νεαρός διεθνής επιθετικός να βρήκε δίχτυα, όμως το τέρμα του δεν ήταν αρκετό, καθώς ο ΠΑΟΚ Β΄ έχασε με 3-2 από τη Νίκη Βόλου εκτός έδρας. 

Οι Θεσσαλοί άρχισαν με τους καλύτερους οιωνούς την αναμέτρηση, καθώς κέρδισαν πέναλτι μετά από ανατροπή του Παναγιωτίδη από τον Παναγιώτου. Ο Μιράντα ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε, βάζοντας σε θέση ισχύος την ομάδα του στο 12΄. 

Η απάντηση από τον Δικέφαλο ήρθε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Δαρέλα να φέρνει το ματς στα ίσα στο 41΄. 

Οι ''ασπρόμαυροι''-που έμειναν με δέκα παίκτες στο 47΄ λόγω της αποβολής με δεύτερης κίτρινης κάρτας του Τσοπούρογλου-έφεραν τούμπα το ματς με τον Τζίμα στο 51΄, όμως η χαρά τους κράτησε μόλις δέκα λεπτά, αφού οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Πολίτη. 

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Μιράντα (87΄) με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. 

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Μπαχανάκ, Ανδρέου (63′ Στίκας), Αναστασίου, Κυριακίδης (63′ Λίταινας), Παναγιωτίδης, Πέττας (54′ Ριμπέιρο), Πολιτης, Μιράντα (88′ Γαβριηλίδης), Μοράρ (63′ Τζιώρας). 

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Τσοπούρογλου, Σελιμάι (65′ Τσίκος), Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Νινούα (65′ Δεληγιάννης), Γρόσδης (49′ Μανωλιούδης), Δαρέλας (65′ Ρουμιάντσεφ), Γκούμας (57′ Σπυράκος), Τζίμας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.