Προετοιμασία ΠΑΟΚ στην Ολλανδία: Μικρές ιστορίες από το Χορστ

Metrosport Team13 Ιουλίου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ Γ. ΖΑΪΡΗΣ, Γ. ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Ο Κώστας Θυμιάνης επιστρατεύτηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου ως χαφ στο φιλικό με την Γκενκ απόντος του Οζντόεφ και αν σήμερα ο Ρώσος δεν μπει σε φουλ ρυθμούς μαζί με την ομάδα, τότε μπορεί να τον δούμε εκ νέου στην ίδια θέση σε ένα από τα δυο αυριανά φιλικά. Σε κάθε περίπτωση, ο νεαρός δεν ήταν αρνητικός ως χαφ στο διάστημα που έπαιξε δίπλα στον Σβαμπ αφού δεν είναι για αυτόν μια άγνωστη θέση αφού έχει παίξει πολλά ματς με τον Πανσερραϊκό.

Δεν τίθεται ζήτημα για το αριστερό άκρο της επίθεσης

Είναι ξεκάθαρο πως ο Λουτσέσκου δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το αριστερό άκρο της επίθεσης, αφού ο Τάισον είναι μακράν ο πιο σταθερός και συνεπής παίκτης σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα στην Ολλανδία.

Συνεχίζει να σκοράρει ο Μπάμπα

Βρήκε γκολ ο Μπάμπα στο φιλικό με την Γκενκ και τελικά αποδεικνύεται πως δεν είναι τυχαίο τα έξι γκολ που πέτυχε πέρσι. Και σύντομα θα διαβάσετε συνέντευξη του Ραχμάν στην «Μ» που αναφέρεται και σε αυτό.

Δεν άρεσαν οι διαμαρτυρίες του Μπράντον Τόμας

Δεν γνωρίζουμε, αν είναι αποτέλεσμα του άγχους, επειδή δεν έχει ακόμη σκοράρει ή της πίεσης αλλά σε κάθε περίπτωση οι συνεχείς διαμαρτυρίες του Μπράντον Τόμας στους διαιτητές στα φιλικά παιχνίδια δεν αρέσει. Αλλωστε ο ίδιος ο Λουτσέσκου είχε μιλήσει για έλλειψη ταπεινότητας από τους παίκτες του από το πρώτο ματς…

Από τη Γερμανία στην Ολλανδία για τον ΠΑΟΚ

Οι υπογραφές σε μια μπάλα από όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, άξιζε το ταξίδι από την Γερμανία που έκανε ένας από τους πολλούς φίλους του ΠΑΟΚ στο προχθεσινό φιλικό με την Γκενκ.

Ο Ντεσπόντοφ επηρεάστηκε από τον τραυματισμό του

Στα δυο πρώτα φιλικά ο Ντεσπόντοφ είχε μπει φουριόζος. Στο προχθεσινό δεν έπιασε τα ίδια στάνταρ απόδοσης και αυτό αφενός είχε να κάνει με το ότι προερχόταν από ένα ελαφρύ διάστρεμμα και αφετέρου δεν «βρέθηκε» με τον κακό στο συγκεκριμένο ματς, Ότο.

Αυξάνει χρόνο συμμετοχής και μαθαίνει τους συμπαίκτες του ο Καμαρά

Στην συγκεκριμένη φάση της προετοιμασίας και με δεδομένο πως ήταν έξι μήνες ανενεργός, το μεγάλο κέρδος για τον Καμαρά είναι να αυξάνει τον χρόνο συμμετοχής του και να μαθαίνει τους συμπαίκτες του με μια στόχευση: να είναι έτοιμος στο ματς της 24ης Ιουλίου.

Το συμπέρασμα

Εχοντας παρακολουθήσει μαζί με τον Γεώργιο Καστάνη αρκετές προετοιμασίες του Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι εύκολα αντιληπτό και ειδικά μετά το ματς με την Γκενκ, πως πλέον έχει φτάσει στα όρια της υπομονής του. Και αυτό δεν αφορά μόνο την παρουσία κάποιων παικτών που ακόμη δεν έχουν μάθει τα «θέλω» του, αλλά κυρίως στο ότι δεν είναι εδώ αυτοί, που θα ήθελε να έχει από την 1η Ιουλίου στην Ολλανδία. Και... πλέον το ημερολόγιο γράφει 13 Ιουλίου!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.